IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Ride [open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sunset Greenleaf

avatar

Aantal berichten : 20

Karakter Kaart
Leeftijd: 15 jaar
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Ride [open]   zo nov 17, 2013 3:39 pm

Sunset was nog een nacht blijven slapen bij haar pleegouders thuis, voordat ze op reis zo gaan door de hele regio. Het was wel zo dat hier, in Granit City, ook een gym stond, dus ze zou hier zo wie zo nog een keer terug komen. Dan niet voor haar pleeg ouders, dan wel voor de gym. Sunset gaapte en stond op. Ze rekte zich uit en keek voor de laatste keer haar slaapkamer door. Ze pakte de rugzak die al 2 weken op dezelfde plek lag, op haar bureau en gooide die op haar bed. Ze trok haar kast open en trok er kleren uit. Ze pakte die in en ging door naar de badkamer. Terwijl ze haar tanden poetste zag ze in de spiegel haar Growlithe de kamer binnen komen. Hij keek haar beledigt aan. Sunset deed de tandenborstel ook in haar rugzak en draaide zich om naar Fall. "Wat?" zei ze tegen hem. Dat had ze beter niet kunnen doen, besefde ze al snel; ze kreeg een heel verhaal. Bestaande uit 'grow!' en gegrom. "Ja, dan had je maar zelf wakker moeten worden!" zei ze, en ze liep de badkamer uit. Ze rende de trap af naar beneden, waar haar pleegouders al stonden. Ze gaven haar een pokédex en eten mee, en toen ging ze weg.

Het bruinharige meisje trok de voordeur achter zich dicht en keek de stad rond. Haar oog viel op de manege een paar meter verder op. Ja, ze woonden er echt vlakbij. Als kind was Sunset daar ook vaak geweest. Ze keek omlaag naar haar pokémon. "Wil je mee naar de manege voordat we gaan?" haar pokémon maakte een goedkeurend geluidje en Sunset holde naar de manege, waar ze meteen doorliep naar de stallen. Ze liep langs de ponyta's, zoekend naar een specifieke. Toen ze haar niet kon vinden sprak ze een vrouw aan die aan het vegen was. "Shine?" vroeg ze, Sunset knikte. "Nee, die vind je niet meer in deze stallen, ze is geëvolueerd! Ga daar maar kijken!" en ze wees naar een andere stal. Sunset liep naar de stal en keek in de ogen van een Rapidash. "Wauw, Shine!" sprak Sunset onder de indruk. De pokémon hief haar kop en schudde haar vlammende manen. Ja, ze was zeker blij met die aandacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ride [open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Central :: Granit City :: Granit City Manege-
Ga naar: