IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Gym's & Contests

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Gym's & Contests   za nov 09, 2013 7:15 pm

Voor een Trainer of Coördinator is er geen fijner gevoel dan het behalen van een Badge of een Lintje. Dit gebeurt echter niet zomaar.

Gym’s:
Wanneer een Trainer een Gymbadge wil behalen, moet hij daarvoor natuurlijk eerst de gym uitdagen. Je daagt de gym uit door een topic te openen in het forum van de gym. Alle Gymleiders zijn op het moment NPC’s, wat betekent dat er niemand is die ze bespeelt. Hoe kan je de gymleader dan verslaan? Goede vraag. Het is de bedoeling dat je een RPG post maakt, waarin je jouw gevecht tegen de gymleader beschrijft. Hierbij zal je niet alleen de acties van jouw eigen personage beschrijven, maar ook wat de gymleader precies doet. Hoe de gymleader er uit ziet, en wat voor Pokémon hij heeft, zal te vinden zijn bij de categorie zelf.
Let er wel op dat je tijdens het gymgevecht zelf evenveel Pokémon mag gebruiken als de gymleader heeft. Als hij twee Pokémon heeft, dan mag jij er ook maar twee gebruiken. Heeft hij er vier, dan mag jij er ook vier gebruiken, enzovoort.
In deze post beschrijf je hoe je met je eigen Pokémon de Pokémon van de gymleader een voor een verslaat, met aan het einde van de post een zogeheten "cliffhanger", een gebeurtenis waardoor niet duidelijk is wie de winnaar is van het gevecht. Hierna zal een moderator het bericht editten en zal je te weten komen of je hebt gewonnen of verloren. Je mag de gym zo vaak uitdagen als je wilt, maar bedenk wel dat het verliezen van het gevecht betekent dat je Pokémon nog niet sterk genoeg zijn en dat het daarom waarschijnlijk nodig is dat je ze eerst wat meer traint.

Gym overzicht:
  1. Banyan City, Rock Type Gym. Pokémon: Sudowoodo en Dwebble.
  2. Noah City, Electric Type Gym. Pokémon: Luxio en Flaafy.
  3. Granit City, Normal Type Gym. Pokémon: Raticate, Aipom en Furfrou.
  4. Merlin Town, Grass Type Gym. Pokémon: Gloom, Nuzleaf en Liligant.
  5. Thor City, Steel Type Gym. Pokémon: Skarmory, Lairon, Bronzor en Durant.
  6. Najevnik City, Ice Type Gym. Pokémon: Dewgong, Sneasel, Glaceon en Beartic.
  7. Changi City, Ghost Type Gym. Pokémon: Haunter, Sableye, Dusclops en Golurk.
  8. Cinder City, Fighting Type Gym. Pokémon: Primeape, Heracross, Breloom, Lucario en Pangoro.Contest:
Eens in de zoveel tijd zal er een Contest worden gehouden in de Contest Hall waar alle coördinatoren aan mee kunnen doen. Elk contest bestaat uit twee ronden, waarbij iedere trainer één of twee Pokémon gebruikt, afhankelijk van de regels die op dat moment worden gebruikt. Tijdens de eerste ronde, die ook wel de ‘appeal’ ronde wordt genoemd, is het de bedoeling dat de trainer zijn Pokémon zijn Pokémon zo mooi mogelijk uit laat komen in een RPG post, door deze verschillende combinaties van zijn aanvallen te laten gebruiken. Als alle deelnemers dit gedaan hebben, zullen de posts worden beoordeeld op dingen zoals realisme, creativiteit en lengte. De twee beste posts zullen dan door gaan naar de volgende ronde, die dan direct de finale ronde is. De twee coördinatoren zullen in deze ronde de Pokémon die ze in de vorige ronde hebben gebruikt tegen elkaar laten vechten. Tijdens deze gevechtsronde hebben beide coördinatoren 3 posts de tijd om elkaar te bevechten. Het doel van dit gevecht is niet perse het uitschakelen van de Pokémon van de tegenstander, alhoewel je daardoor automatisch zou winnen, maar het bewijzen dat joúw Pokémon beter zijn dan die van jouw tegenstander. Als beide finalisten drie keer hebben gepost zal er een winnaar worden gekozen. De winnaar zal hierna een Lintje krijgen.

Coördinatoren zijn natuurlijk ook vrij om hun combinaties te oefenen buiten de contest hall. In de Luxray Lounge kunnen ze aan de bewoners van Thor City laten zien wat ze in hun mars hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Gym's & Contests
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Red's Informatie :: Uitleg-
Ga naar: