IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Sue Kaniare Shiro

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sue Shiro

avatar

Aantal berichten : 25

Karakter Kaart
Leeftijd: 13
Type trainer: Coördinator
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Sue Kaniare Shiro   di jan 07, 2014 7:09 pm

Naam: Sue Kaniare Shiro
Leeftijd: 13 jaar
Uiterlijk:
Sue:
 
 
Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Coördinator
Karakter: Als je Sue niet kent komt ze erg verlegen over, ze is ook wel verlegen maar dat eigenlijk alleen tegen mensen die ze niet kent. Ze weet ook altijd wel haar eigen menig uit te brengen. En zorgt er voor dat andere haar mening ook weten, ze zal echter niet zo snel op de voorgrond springen. Dat zal ze alleen doen als ze het ergens helemaal niet mee eens is.
Als iemand bijvoorbeeld een Absol wil vangen maar de Absol niet gevangen wil worden zal ze dat doen. Ook is ze erg rustig en maakt het haar niet zo veel uit wat andere doen. Zolang zij zich niet met haar zaken bemoeien, zal ze dat ook niet doen met de zaken van een ander. Ze blijft ook redelijk kalm onder grote druk, dat is wel zo handig tijdens contests.
Geboorteplaats: Merlin town (Kansai)
Interesses: Sue houd erg veel van pokémon en ook van hun natuurlijke schoonheid. Daarom wist ze al jong dat ze Coördinator wilde worden. Op zie manier kon ze goed laten zien dat pokémon prachtige wezens waren. En dat het niet de bedoeling was om er de hele tijd mee te gaan vechten en trainen. Daarom gaat ze ook niet zomaar een gevecht aan met een trainer. Ze heeft als kind gezien dat sommige trainers hun pokémon achterlaten omdat ze zogenaamd zwak waren. Hier kon ze zich erg boos om maken. Ze heeft ook wel eens een trainer ontmoet die niets om zijn pokémon gaf, alleen maar om hun kracht. Het enige wat hij met zijn pokémon deed was trainen, en niet normaal trainen maar trainen op een manier die niet gezond is voor de pokémon. Deze trainer was ook alleen maar in Merlin town om Faye, de gymleader uit te dagen. Hoewel Merlin town een prima plaats was om even rustig met je pokémon te zijn.
Ze houd ook erg veel van rust, haar hele leven is ze zelf al rustig geweest en kon ze drukke mensen niet uitstaan. Daarom houd ze er niet zo van om in een grote stad met veel mensen te zijn. Zelf is ze ook opgegroeid in een redelijk rustig dorpje. Altijd als ze in een stad is wil ze zo snel mogelijk weg, dat komt ook omdat ze helemaal gek word van al die drukte. Ze kan ook niets goed verstaan als veel mensen door elkaar heen praten.
Ook geeft ze erg veel om Absols, ze heeft er altijd al een voorliefde voor gehad. En ze vind dat ze nog wat schulden heeft staan bij Absols. Toen ze nog erg klein was heeft een Absol haar een keer van de dood gered en ze kon niets terug doen. Een andere Absol heeft haar broer gered toen de Mightyana hem aanviel. Ook lijkt het er op dat een bepaalde Absol haar altijd achtervolgt en op haar let. Zodra ze in gevaar komt duikt die Absol op en red haar. Daarom probeert ze altijd zo veel mogelijk voor Absols te doen.
Familie:
Vader:
 
Moeder:
 
Broer:
 
Pokémon: Nog geen (komt pas tijdens eerste topic daarna zal ik er een beschrijving van maken!)
Geschiedenis: Toen Sue nog erg klein was woonde ze samen met haar ouders en oudere broer in Merlin town. Haar leven was altijd erg vrolijk en rustig, haar vader was politie en haar moeder was altijd thuis om voor haar en haar broer te zorgen. Toen ze drie jaar was werd haar vader ernstig ziek, minder dan een jaar daarna overleed hij aan zijn ziekte. Sue, Hiroto en Alara waren er kapot van. Vooral Hiroto kon het maar moeilijk handelen, hij werd licht depressief. Gelukkig kwam hij daar na twee jaar uit, er was aan hem niets te meer te merken. Toen Sue zes jaar was, vond ze het leuk om in bomen te klimmen. Op een dag klom ze in een boom van zo'n tien meter hoog. Ze stapte op een tak, deze brak echter af. Vanuit het niets verscheen er een Absol, deze pakte haar in zijn bek en redde haar van een val van tien meter. Echter raakte deze Absol gewond aan zijn poot. Sue probeerde hem zo goed mogelijk te helpen door hem een aantal Oranberrys te geven. Verder kon ze hem niet helpen, dit vond de Absol gelukkig niet zo erg. Gek genoeg bleef deze Absol haar in de schaduwen achtervolgen om haar te kunnen redden als ze weer in gevaar was. Dit gebeurde namelijk regelmatig, en elke keer redde de Absol haar. Ze wist zeker dat het de zelfde Absol was, deze had namelijk een litteken op die poot waaraan hij toen gewond was geraakt.  Bijna niemand aan wie ze het vertelde geloofde haar verhaal, het was erg raar dat een Absol een bepaald persoon achtervolgde. Normaal bleef een Absol op een vaste plaats en dook allen op als er groot gevaar dreigde. Zelf snapte ze dit ook niet helemaal, maar toch was het zo. Ze snapte ook niet dat deze Absol haar bleef redden en waarom hij haar redden toen ze uit die boom viel. Het was niet dat het een gebeurtenis was die gevaarlijk zou zijn voor meerdere mensen. Normaal verschijnen Absols alleen dan of als er veel pokémon in gevaar zijn.
Hun leven verliep verder zoals het was toen hun vader nog leefde. Toen haar broer veertien jaar oud was begon hij aan zijn reis door Kansai samen met een vriend. Na anderhalf jaar hadden ze al een lange tijd niets meer van hem gehoord, toen zijn vriend terug kwam naar het dorp vertelde hij dat Hiroto alleen naar Sinnoh was gereist. Hierdoor was Alara erg geschrokken, normaal vertelde hij alles en dit keer was hij naar Sinnoh gegaan zonder er iets van te zeggen. Daar werd hij na een jaar aangevallen door een groep Mightyana. Hoe raar het ook klinkt werd hij hiervan ook gered door een Absol. (Dit was een andere Absol dan die gene die Sue had gered.) Deze had hem ook naar de stad toe gesleept waar hij verder behandeld werd voor zijn verwondingen. De Absol heeft hem daarheen gesleept, zodra iemand hem zag was hij meteen weggerend. Absol's houden van nature niet van drukte of veel mensen om zich heen. Daarom was de Absol waarschijnlijk ook meteen weg gegaan in plaats van bij hem te blijven. Hiroto wist dus alleen maar dat hij gered werd door een Absol, omdat iemand hem dat had vertelt. Er was in de stad niets bekend van dat er een Absol in de buurt zou zijn. Dus voor iedereen was het bijzonder om er een te zien, veel mensen vonden het jammer dat de Absol al zo snel weg was. Ze vroegen Hiroto daarom ook regelmatig of hij de Absol terug kon halen, ding ging best een tijdje door tot Hiroto's irritatie. Hij wist verder ook niet waar deze naar toe zou kunnen zijn gegaan. Zijn verwondingen waren ernstig maar niet dodelijk. Toen hij goed genoeg genezen was vertrok hij weer uit Sinnoh en ging terug naar Kansai. Daar werd hij liefdevol opgevangen door zijn moeder en jonger zusje Sue. Na een half jaar vertrok hij weer en begon opnieuw door Kansai te reizen. Nu is Sue dertien jaar en heeft besloten om met een vriendin door Kansai te gaan reizen.
Extra: Donno wat ik hier extra zou moeten vertellen, eigenlijk alles wat je over haar moet weten staat hier boven. Verder heb ik niets over haar te zeggen.


Laatst aangepast door Sue Shiro op do jan 16, 2014 5:09 pm; in totaal 23 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   di jan 07, 2014 7:40 pm

Hey Sue,

Jouw kk is duidelijk niet compleet, dus zou je graag eerst deze volledig willen aanvullen, voordat je die plaatst? Anders valt er niets te lezen of te keuren en bevat het geringe informatie.
Tot nu toe heb je eigenlijk al drie accounts aangemaakt en beweerde je te weinig tijd te hebben voor het behouden van deze, wegens jouw dubbelaccounts op andere fora en school. Het lijkt mij verstandiger eerst je momentele accounts écht actief te krijgen, voordat je een nieuwe maakt, want anders verwaarloos je haast dat account.
Als je de kk hebt aangevuld zal ik er weer naar kijken.

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Sue Shiro

avatar

Aantal berichten : 25

Karakter Kaart
Leeftijd: 13
Type trainer: Coördinator
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   vr jan 10, 2014 8:29 pm

Oké ik ben klaar!
Zou je hem willen nakijken Elona?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   vr jan 10, 2014 9:36 pm

Het ziet er nu al aardig uit, maar ik zie hier en daar nog een spellings/grammatica fout zitten. Dat is natuurlijk niet heel erg.
Verder vraag ik mij af waarom Sue juist meer om de schoonheid dan om de kracht van Pokémon gaf, gezien haar oudere broer een trainer was en er verder niets over staat.
Bovendien, is de kans zeer klein dat een schuwe Pokémon, zoals een Absol opduikt in een stad. Ze komen voor op plaatsen waar spoedig een ramp dreigt zich te voordoen, maar mede hierdoor lijkt het logischer dat Absol's kort op een vaste plek blijven en zeker steden willen vermijden. Zou je dit willen aanpassen?
Ook staat er nog onder 'Extra' dat je mensen voor een verhaallijn zoekt, maar dit kopje is eerder betreft de personage zelf en niet er buiten.
Als je dit aanpast, wordt jouw kk geaccepteerd.

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Sue Shiro

avatar

Aantal berichten : 25

Karakter Kaart
Leeftijd: 13
Type trainer: Coördinator
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   za jan 11, 2014 3:19 pm

Ik heb het bewerkt, zou je er nu nog eens naar willen kijken?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   wo jan 15, 2014 5:50 pm

Je aanpassing is prima, maar ik wil je er alleen nog even op wijzen dat Kansai een alleenstaan eiland is, waardoor het nogal vreemd zou zijn als het dezelfde Absol was die haar broer redde. Dit is het enige dat ik nog aan de geschiedenis op heb te merken, verder heb ik nergens meer iets aan op te merken. Misschien dat je dit nog even zou kunnen veranderen, zodat ik hem daarna goed kan keuren? c:

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Sue Shiro

avatar

Aantal berichten : 25

Karakter Kaart
Leeftijd: 13
Type trainer: Coördinator
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   do jan 16, 2014 5:07 pm

Uuuuuhhhh..... er staat nergens dat het de zelfde Absol was.....
Maar ik heb het nu verduidelijkt, hopelijk is het zo beter.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   do jan 16, 2014 5:17 pm

Bedankt voor de verduidelijking. Bij deze is je karakterkaart

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sue Kaniare Shiro   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sue Kaniare Shiro
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Coördinatoren-
Ga naar: