IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Brooke Willows

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brooke Willows

avatar

Aantal berichten : 6
Leeftijd : 22

Karakter Kaart
Leeftijd: 16
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Brooke Willows   ma jan 06, 2014 9:34 am

Naam: Brooke Willows
Leeftijd: 16
Uiterlijk: Ze heeft lang, blond, golvend haar tot haar middel en blauwe ogen. Ze is vrij mager en klein, wat ze zelf erg vervelend vindt. Je zult haar dan ook nooit zonder hakken zien rondlopen, ongeacht het weer of de gelegenheid. Sowieso loopt ze vrijwel altijd in redelijk fancy kleding rond, ondanks het feit dat ze eigenlijk maar weinig om kleding geeft.
Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Trainer, maar ze heeft de motivatie van een natte dweil en reist dus meer gewoon rond zonder echt iets te doen.
Karakter: Iemand bracht het ooit zo: 'Brooke is ooit een keer boos geworden op de wereld en dat is nooit meer over gegaan'. Haar ouders waren maar weinig thuis toen ze klein was en om zichzelf tegen die eenzaamheid te beschermen heeft ze een vijandige houding aangenomen tegenover de wereld in zijn geheel. Al sinds ze klein is krijgt ze alles wat haar hartje begeert en dit is ook nu nog te merken: ze zal krijgen wat ze wil, hoeveel moeite het ook kost. Ze is koppig en weigert haar ongelijk toe te geven, hoe overtuigend de tegenpartij ook is en wil altijd over de beste in zijn. Haar intelligentie is bovengemiddeld, maar ze is erg lui en benut deze dus enkel als ze zich echt ergens interesseert, wat niet al te vaak gebeurt. Ze zegt altijd hardop wat ze denkt en heeft nogal een kort lontje, maar ze bedoelt het absoluut niet slecht. Ondanks deze houding tegenover vrijwel iedereen is ze ergens, diep van binnen, best lief – de andere partij moet die kant alleen wel omhoog zien te halen.
Interesses: Ze houdt van koken en is hier ook best goed in. Verder houdt ze erg van zingen, maar dit doet ze alleen als er niemand in de buurt is – wee je gebeente als je haar toevallig hoort en ze komt erachter.
Familie: Zoals hierboven al is gezegd, Brooke komt uit een rijke familie. Haar vader is een rijke zakenman en haar moeder is vooral bezig met het maken van uitstapjes naar allerlei plaatsen over de hele wereld. Ze is enig kind.
Pokémon:
Leafeon
Deze Leafeon was een cadeautje van haar ouders voor haar tiende verjaardag. Omdat Brookes ouders maar weinig thuis waren werd hij al gauw haar beste vriend en ze zijn onafscheidelijk. Leafeon is van nature een rustige Pokémon en een van de weinigen die Brooke tijdens een woede-aanval weet te kalmeren. Hij is nog niet heel sterk qua level omdat hij vooral een speelmaatje is geweest, maar Brooke is er aan aan het werken. Zijn aanvallen zijn Swift, Bite, Razor Leaf en Quick Attack.
Shinx
Shinx liep toen Brooke vijftien was ooit toevallig de tuin van haar huis in en met hulp van haar butler heeft Brooke hem toen gevangen. Hij is een blije, enthousiaste Pokémon die graag zou willen dat zijn baasje zich wat meer inzette. Zijn aanvallen zijn Tackle, Leer, Spark en Charge.
Geschiedenis: Brooke is opgegroeid in een groot huis in de buitenwijken van Lumiose City. Haar hele leven heeft ze in luxe gewoond en kreeg ze alles wat ze maar wilde – ze vermoedt zelf dat dit kwam doordat haar ouders zich schuldig voelden over het feit dat ze maar weinig thuis waren. Al vrij gauw werd duidelijk dat Brooke lastig was in de omgang doordat ze ruzie kreeg met vrijwel alle  buurtkinderen, die haar als reactie hierop massaal buiten sloten. Het leidde ertoe dat ze weigerde naar buiten te gaan uit angst de buurtkinderen tegen te komen en om te voorkomen dat het ook op school mis zou gaan gaven haar ouders haar thuisonderwijs.
Ook thuis ging het niet helemaal zoals gepland. Al vrij gauw begon ze het personeel te terroriseren en alhoewel het minder werd naarmate ze ouder werd leverde het toch meerdere klachten op. In een poging om haar dochters gedrag wat bij te sturen besloot Brookes moeder dat Brooke kon kiezen: ze moest naar een openbare school, moest een baantje zoeken of moest op reis gaan met haar Pokémon – dit alles in de hoop dat Brooke hierdoor mentaal wat volwassener zou worden. Het duurde niet lang voordat Brooke haar keuze had gemaakt: op school en bij een baantje zou ze in contact komen met andere mensen, als ze op reis ging met haar Pokémon hoefde dat niet. Zodoende werd ze door haar ouders op straat gezet met haar vaders creditcard in de ene en haar eigen Pokéballs in de andere broekzak en nu is ze onderweg naar de Kansai-regio, waarvan zij heeft besloten dat het ze die als eerste gaat verkennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Brooke Willows   ma jan 06, 2014 1:10 pm

De geschiedenis van je personage is qua lengte iets aan de korte kant, maar is inhoudelijk goed genoeg. Bij deze is je karakterkaart dan ook

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Brooke Willows
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: