IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Diëgo Yasu

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Diëgo Yasu

avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 24

Karakter Kaart
Leeftijd: 19
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Diëgo Yasu   zo jan 05, 2014 3:46 pm

Naam: Diego Yasu
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Halflang, zwart haar, blauwe ogen. Hij is niet heel groot of sterk gebouwd, hij moet het vooral hebben van snelheid en behendigheid. Hij draagt kleding die gemakkelijk zit.
Type Trainer: Trainer
Karakter: Diego is over het algemeen erg kalm en hij probeert altijd anderen te helpen. Soms ten koste van zichzelf, wat niet heel erg slim is. Soms wat wantrouwig naar de wereld toe, maar hij geeft vreselijk veel om zijn dierbaren. Zal ook altijd proberen om ze te beschermen en te helpen, en kan daarin soms doorslaan. Hij doet alles voor degenen van wie hij houdt. Het woud is zijn thuis, maar hij is ook een reiziger in hart en nieren. Hij zal altijd proberen om geweld te vermijden, maar als er iemand beschermd moet worden, gaat hij door tot het einde. Meestal behoudt hij zijn kalmte en rust. Hij denkt soms iets te diep over iets na, stelt zichzelf teveel niet-oplosbare vragen en kan lang met iets zitten, maar doordat hij zo doortastend is kan hij wel goed afgewogen keuzes maken. Toch knaagt vooral schuldgevoel nog heel lang aan hem.
Diego voelt over het algemeen emoties sterk, zowel positieve als negatieve. Hij doorziet snel dingen doordat hij veel nadenkt en meer de mensen observeert dan dat hij op hen afstapt, maar hij houdt zich vaak afzijdig in bepaalde sociale situaties. Hij voelt zich dan al snel ongemakkelijk. Liever heeft hij een paar hele goede vrienden om hem heen, aan wie hij zijn gevoelens toevertrouwt, en een rustige omgeving zoals het woud.
Hij is erg snel en kan lang achtereen rennen. Staat tegenover dat hij minder sterk is dan gemiddeld.
Voor de rest houdt hij van verhalen en muziek.
Geboorteplaats:New Bark Town (Johto regio)
Interesses:Pokemon, muziek, legendes, natuur
Familie: Zijn vader is een Gymleader in de Johto regio. Zijn moeder helpt hem daarbij. Daarnaast heeft hij nog een jonger zusje die op dit moment in de Kanto regio trekt.
Pokémon: Alleen Quilava (vrouwtje)

Quilava
Geslacht: vrouwtje
Moveset: Flamethrower, Smokescreen, Quick Attack , Double Kick
Ability: Blaze
Quilava is Diëgo's beginnerspokemon. Samen hebben ze hard gewerkt om hun droomen waar te maken. Hieruit is een bijzondere vriendschap ontstaan. Nu ze in de nieuwe regio zijn aangekomen is Quilava van plan om Diëgo met zijn droom te helpen. Gymleader worden en nieuwe trainers op weg te helpen. Zelf zal ze dus niet meer echt meevechten, ze zal vooral de beginnende pokemons willen helpen.
Quilava is rustig en een hardwerkende pokemon, die 100% voor haar doel gaat. Ze hecht veel waarde aan de vriendschap tussen pokemon en trainer. En ze is een grote fan van avonturen.
Ze kan niet wachten tot de nieuwe reis gaat beginnen.

Breloom
Geslacht: mannetje
Moveset: Force Palm, Sludge Bomb (TM), Mega Drain, Double Team (TM)
Ability: Effect Spore
Breloom is een goede teamspeler. Hij geeft anderen hun kans, maar vind zichzelf eigenlijk de beste. Hij vind zichzelf behoorlijk cool.
Breloom was de eerste pokemon die Diëgo ving. Toen was het nog een Shroomish. En evolueerde tijdens een gevecht tegen een van de pokemons van Diëgo's vader.

Cubone
Geslacht: mannetje
Moveset: Sandstorm, Bonemerang, Dig (TM)
Ability: Lightning Rod
Cubone doet het liefst dingen alleen en wil niet dat iemand zich met zijn zaken bemoeit. Hij kan niet goed opschieten met Quilava, maar wel een beetje met Breloom. Toch is hij het liefst alleen. Hij gedraagt zich soms wat kortaf tegen Diego, maar eigenlijk vind hij Diego erg aardig. Dat geeft hij alleen niet toe.
Cubone is als laatste bij de groep gekomen. Tijdens het gevecht tegen Breloom had Cubone geen kans. Daarom kijkt hij altijd ook een beetje tegen Breloom op.

Geschiedenis: Op zijn tiende is Diego op weg gegaan om als pokémontrainer door de regio's te reizen, samen met zijn starter Cyndaquil. Hij begon zijn reis in Johto, waar hij al snel James leerde kennen, die ook een pokémontrainer was. Ze werden goede vrienden en reisden samen verder. James had de droom om ooit de beste pokémontrainer te worden, en daarom wilde hij per se alle Gymleiders verslaan. Diego wilde dat natuurlijk ook, maar voor hem was het trainen van de pokemon belangrijker dan het vechten zelf. Het gaf hem wel de kans om veel te leren over Gymleiders: hoe gaan ze om met trainers die hen uitdagen?

Diego was erg geïnteresseerd in oude legendes en tijdens de reis door Johto heeft hij veel tijd samen met Cyndaquil in bibliotheken doorgebracht, tot ergernis van James. Hij las over een eiland waar Latios en Latias zouden leven. Diego wilde er graag heen om het eiland en de oude, mysterieuze stad te gaan ontdekken. Latios en Latias vonden ze niet, maar de oude stad was het bezoek wel waard.
Ondertussen werd James steeds beter in het verslaan van de Gymleiders, ook mede dankzij Diego’s groeiende strategisch inzicht. Toen James alle badges van de Johto had behaald, bedankte hij Diego door samen met hem naar het bos te gaan waar Celebi zou leven, ook een oude legende waar Diego in geïnteresseerd was. Celebi vonden ze niet, wel een vreemd, illegaal bedrijf dat in het hart van het bos bomen aan het kappen was. Het leefgebied van alle pokémon daar verdween. Diego en James besloten het bedrijf tegen te houden. Ze kregen langzaam steeds meer hulp van de pokémon uit het bos bij het saboteren van de machines. Diego bedacht uiteindelijk een list: hij, James en alle pokémon maakten de werknemers bang door ’s nachts spookgeluiden te maken en te doen alsof het spookte in het bos. In het proces ving Diego ook één van de pokémon uit het bos, min of meer per ongeluk omdat hij hem tegen het lijf liep en de pokémon blijkbaar zin had om te vechten. Diego besloot uiteindelijk een pokéball in te zetten en de pokémon stribbelde nauwelijks tegen. Die pokemon was Shroomish.

Daarna reisden James en Diego naar de Kantoregio om verder te gaan met hun reis. In Kanto ontmoette Diego het meisje Jasmine, dat daar woonde. Ze raakten goed bevriend, maar Diego was natuurlijk op reis en kon alleen af en toe langskomen.
Toen ontving hij een bericht van thuis waarin zijn moeder zei dat zijn jongere zusje, die nog niet zo lang geleden was vertrokken op haar eigen reis, al erg lang niets meer van zich had laten horen. Diego’s ouders hadden overal naar haar gezocht en naar elke grote stad in Johto een bericht gestuurd om te vragen of iemand het meisje had gezien. Diego is toen meteen terug naar huis gegaan en heeft afscheid genomen van James. Hij is vanaf zijn huis gaan zoeken naar zijn vermiste zusje. Daarbij kreeg hij hulp uit onverwachte hoek. Diego vond een Cubone die op de vlucht was voor Team Rocket. Diego wist Team Rocket af te slaan en Cubone uit hun handen te houden. Daarna zorgde hij een tijdje voor de bange Cubone totdat hij genoeg zelfvertrouwen had. Maar een paar dagen later dook de Cubone weer op en bracht Diego naar een groot lab van Team Rocket. Het was omgeven met een hek en het werd dag en nacht bewaakt. Ver rond het lab hadden trainers hun tenten opgezet, allemaal angstig en met bezorgde gezichten. Daar vond Diego ook zijn zusje. Hij was dolblij haar ongedeerd terug te zien. Ze vertelde hem dat haar pokémon en die van alle andere trainers in dat lab waren, en dat ze tot nu toe geen manier hadden gevonden om binnen te komen en hun pokémon te bevrijden. Diego beloofde hen kostte wat het kost te helpen. De Cubone bleef ook en al snel werkte Diego veel met hem samen, omdat Cubone betrouwbaar was en goed langs de wachters kon sluipen om te spioneren. Dankzij dat konden een aantal trainers uiteindelijk naar binnen glippen en de pokémon bevrijden. Maar ze werden ontdekt. Team Rocket vocht met hun pokémon tegen de pokémon van de trainers. Tijdens het gevecht werkten ook Cubone en Diego samen alsof ze een team waren, er was een vreemde band tussen hen ontstaan. De trainers wonnen en wisten te ontsnappen. Cubone is toen met Diego meegegaan.

Diego heeft daarna nog een beetje verder gereisd, maar sinds dat hij in de strijd tegen Team Rocket de jonge trainers had aangemoedigd, wist hij wat hij werkelijk wilde doen: hij wilde een voorbeeld zijn voor de jonge trainers en hij wilde hen leren hoe ze goed met hun pokémon konden omgaan, net zoals toen bij Team Rocket. Hij ging terug naar huis om bij zijn vader te leren hoe hij Gymleider moest worden, want dat leek hem de beste manier om jonge trainers te inspireren. Hij heeft twee jaar lang zijn vader geholpen om de gym te leiden en hij heeft veel geleerd.
Tijdens de twee jaar dat hij zijn vader in de Gym hielp, merkte hij dat het leven van een Gym leader precies was wat hij wilde. Het reizen is altijd leuk, maar op een plek je bestaan opbouwen voelt toch altijd beter. De spannende gevechten en vele mensen die je ontmoet, terwijl je toch je eigen vertrouwde omgeving hebt. Zijn vader leerde hem hoe je voor een Gym moest zorgen. Het draagt namelijk ook veel verantwoordelijkheid met zich mee.
Soms hield hij cursussen om de jonge trainers wat bij te leren over de relatie tussen mens en pokémon. Het zomerkamp dat in het woud achter hun huis werd gehouden was een groot succes. De dagen waren zwaar en lang, maar erg leerzaam.
Maar na twee jaar vielen er voor Diego niet echt meer nieuwe dingen te leren. Het was tijd dat hij zijn eigen weg ging. De Kansai regio was de geschikte plek hiervoor.
Maar voordat hij zijn droom als Gym leader waar kan maken, zal hij eerst een paar pokémon moeten vangen en trainen. Hij heeft er namelijk nog niet zo heel veel. Hij neemt alleen Quilava mee, die inmiddels zijn maatje is geworden, en de twee pokémon die ongeveer vrijwillig met hem mee zijn gegaan, Breloom en Cubone.


Laatst aangepast door Diëgo Yasu op zo jan 12, 2014 11:00 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   ma jan 06, 2014 1:45 pm

Welkom op Kansai, Diëgo!

Voordat ik jouw kk mag goedkeuren, zou je wel misschien beter naar de spelling en grammatica van Diëgo's geschiedenis moeten kijken. Dezelfde fouten komen herhaaldelijk voor, zoals het plaatsen van een punt, terwijl er beter een komma in de plaats kon staan.
Zoals hier:
Samen met James gingen ze naar de Sinnoh regio. Waar de strijd om de badge's opnieuw begon.
Kloppend:
Samen met James gingen ze naar de Sinnoh regio, waar de strijd om de badge's opnieuw begon.

Ook maak je steeds typefouten, zoals in 'Samen begon hun echte avondtuur in de Johto'. Avontuur is verkeerd geschreven en dat doe je ook vaak met 'werd', dan plaats je er een extra 't' achter die er niet thuishoort. Soms klopte de zinsopbouw niet, en al deze fouten maken het moeilijk om je op de inhoud te richten. Zou je dus een spellingscontrole hierover willen doen en eventueel het voor jezelf voorlezen? Dan kan je de fouten er beter uithalen.

Bovendien is het apart dat één enkele Pokémon het gemakkelijk lijkt te hebben met het verslaan van gyms, zelfs tegen diegene waar het Fire type zwak voor is. Je mag trouwens hoogstens twee geëvolueerde Pokémon hebben als je vanuit een andere regio naar Kansai gaat, dus hopelijk pas je dit ook even aan of de aantal league's en gym's die er gewonnen zijn.
Als je dit aanpast, zal ik nogmaals naar jouw kk kijken!

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Diëgo Yasu

avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 24

Karakter Kaart
Leeftijd: 19
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   ma jan 06, 2014 4:43 pm

Ik heb het aangepast.

Sorry van de fouten. Dyslect.
Ik probeer al zo veel mogelijk fouten eruit te halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Diëgo Yasu

avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 24

Karakter Kaart
Leeftijd: 19
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   do jan 09, 2014 8:38 pm

Is het zo goed dan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   zo jan 12, 2014 2:05 pm

Sorry, voor de late reactie, Diëgo,
Ik vind jouw geschiedenis nog een beetje magertjes opgebouwd, waarbij je veel tijdsprongen maakt in de zin van ; ze hadden veel avonturen toen beleefd'. Zou je dus een iets uitgebreider verhaal kunnen maken dat mooier samenloopt? Ook zie ik ook vrij weinig over jouw Pokémon staan in de geschiedenis, zou je ze erin willen verwerken? Als je enkele deze laatste dingen aanpast, wordt jouw kk geaccepteerd en kun je de RPG in!


_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Diëgo Yasu

avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 24

Karakter Kaart
Leeftijd: 19
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   zo jan 12, 2014 11:00 pm

Ik heb het aangepast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   wo jan 15, 2014 5:56 pm

Ik vind hem prima zo, bij deze is je karakterkaart dan ook

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Diëgo Yasu   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Diëgo Yasu
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: