IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Callie Gregor

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Callie Gregor

avatar

Aantal berichten : 35
Leeftijd : 20

Karakter Kaart
Leeftijd: 16
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Callie Gregor   wo jan 01, 2014 3:08 pm

P A S S P O R T
» First name Callie
» Last name Gregor
» Age 16 years
» Gender Female
» Length 1.87 m
» Weight 51 kg
» Region Hoenn
» Hometown Lavaridge Town
» Type Trainer
F A M I L Y
 • » Fennel Gregor – Mother – 34 years
  Haar moeder kreeg Callie op haar achttiende, verschrikkelijk jong, maar de twee waren zo verliefd geweest, ze besloten Callie te houden. Fennel staat bekend als een zorgzame vrouw, ze wilt iedereen helpen die hulp nodig heeft en laat geliefden niet los. Toch leidt haar moeder aan een depressie die om de hoek is komen kijken toen haar broertje een ziekte kreeg waardoor hij niet meer goed kon lopen.
 • » Dave Gregor – Father – 36 years
  Dave is meer een stoer type en dit verklaart ook een beetje waarom ze al zo vroeg een kind hebben gekregen. Callie ziet Dave echt als een top vader. Niet dat hij alles voor haar deed, maar zijn opvoeding was gewoon.. goed. Door de depressie van zijn vrouw is hij wat stilgevallen en elke keer als Callie naar hem kijkt lijkt hij zo.. oud.
 • » Jamie Gregor – Brother – 10 years
  Haar jongere broertje. Sinds zijn achtste verjaardag zit hij in een rolstoel of beweegt hij zich voort met krukken. Toch is zijn speelse karakter gebleven en is hij zowat de enige in de familie die nog hetzelfde is gebleven. Best ironisch eigenlijk. Hij heeft het beste voor met zijn familie en probeert zijn ouders koste wat het kost op te vrolijken.

C H A R A C T E R
» Likes Grote en of gevleugelde pokémon, Jamie, stiekeme grapjes uithalen, ontdekken.
» Dislikes Water types, depressies, ruzies, ontdekt worden.
» Short Stiekem, kan goed liegen, spontaan, schrikt snel, ijdel.
» Full Laten we maar eens beginnen aan haar karakter. Callie is zo’n iemand die snel andere aanspreekt, een gesprek begint en ook vrienden kan maken. Ze houdt ervan om met bekenden grappen uit te halen, die niet altijd als leuk worden beschouwd. Ach, een beetje lol voor haar alleen mag toch ook? Omdat sommige van die grappen wat stiekem moeten worden uitgehaald, wordt ze meestal wel gepakt. Als er dan plots een hand op haar schouder verschijnt schrikt ze zich werkelijk rot. Ze heeft er zo’n hekel aan als iemand haar laat schrikken, bang maakt of wat dan ook wat met enge dingen te maken heeft. [toch heeft ze geen afkeer voor spook pokemon]. Dit meisje kon goed wegkomen met dingen die ze heeft gedaan, omdat ze ontzettend goed kan liegen en acteren. Dat is eigenlijk wel vreemd, want geen van haar ouders heeft deze eigenschap. Verder is Callie erg gehecht aan haar uiterlijk en vermijdt ze liever zeer drassige gebieden.
L O O K S
» Hair Color Zeer licht gekleurd haar, bijna wit, maar met hier en daar wat donker blonde plukken.
» Eye Color Helder groen
» Clothes Meestal draagt ze een fel gekleurd t-shirt en daarover een sweater, vest of wat ze ook kan vinden. Meestal is Callie te vinden met een roze pet op haar hoofd, deze heeft ze namelijk gekregen van haar overleden oma.
» Extra x
P O K E M O N
 • » Jaxon – Male – Lairon
  Jaxon was Callie’s eerste pokémon. Als Aron is ze hem tegenkomen in de woestijn vlakbij Lavaridge. Jaxon is een echte ‘coole’ pokemon. Het klikte gelijk tussen de twee, omdat de Aron ook wel in was voor wat stiekem gedoe. De twee hebben veel kattenkwaad uitgehaald en daar weet het hele dorp van. Vlak voordat Callie vertrok naar Kansai is hij geëvolueerd.
 • » Sephy – Female – Trapinch
  Callie’s tweede pokémon. Deze kreeg ze als cadeau van haar ouders vlak voor haar reis naar Kansai. De Trapinch is nog erg jong en Callie heeft haar nog niet laten vechten met andere pokemon. Sephy is een erg aanhankelijke en lieve pokemon, die stilletjes toekijkt als Callie en Jaxon weer eens gaan rondsluipen.

H I S T O R Y
Callie is geboren in een erg jong gezien als eerste kind. Haar ouders besloten haar te houden en zes jaar later, toen Dave en Fennel genoeg ervaring hadden opgedaan, kreeg ze een broertje erbij. Callie en Jamie konden het goed met elkaar vinden en toen Jamie nog kon lopen, haalden ze vaak kattenkwaad uit in het dorp. Maar toen ging alles goed mis. Callie was veertien en toen ze thuis kwam van school, zag ze nog net de auto van de dokter wegrijden. Haar broertje was al een week ziek thuis gebleven, maar een griepje.. daar hoefde de dokter toch niet voor te komen? Bezorgd rende ze naar boven en hoorde het nieuws dat haar broertje straks niet meer zonder ondersteuning zou kunnen lopen. De rest van de middag bleef Callie bij haar broertje om hem vrolijk te houden. Maar haar ouders zakten steeds verder weg in hun ongeluk.

Een jaar later kreeg Callie toestemming om een pokemon te vangen met een van haar moeder’s pokemon, een Marshtomp. Callie had het nooit gehad met water pokemon, maar omdat ze naar de woestijn ging, was het wel handig dit type te gebruiken. De Marshtomp was altijd aardig voor haar geweest en dit was misschien dan ook de enige pokemon met dit type waar ze van hield. Hij was tenslotte deels grond en dat type sprak haar wel aan. Al snel kwamen ze een pokemon tegen, een Aron. Yes! Het bleek een hevig gevecht te worden, omdat de kleine pokemon zich steeds weer in het zand verborg en goed de aanvallen van Callie ontweek. Uiteindelijk wist Callie hem te vangen en rende ze met haar prijs naar huis.

Jaxon en Callie werden met de twee duivels van Lavaridge. Elke dag na school deden ze wel iets stiekems, tot de ergernis van haar ouders, die steeds weer klachten kregen van boze bewoners. Jaxon werd steeds sterker en Callie ondeugender. Plots kreeg Callie een zeer onverwachte mededeling. Haar ouders hadden een reis voor haar geregeld naar Kansai, een nieuwe regio. De ‘waarom’-vraag kwam niet eens in haar op. Dolbij dat ze op reis mocht pakte ze haar spullen in en binnen een uur stond ze beneden. De reis was niet haar enige cadeau, een kleine Trapinch werd aan haar gegeven. Toen Callie op de boot wilde stappen, evolueerde Jaxon ook nog eens en nu.. nu staat ze klaar om Kansai te verkennen.
F A C T S
 • Callie heeft nooit leren zwemmen.
 • Af en toe irriteert Jaxon zich aan Sephy, omdat ze zo ‘braaf’ is.
 • Als Callie wordt gepakt met iets, zal ze eerst een heel zielig gezichtje opzetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Callie Gregor   wo jan 01, 2014 4:23 pm

Welkom op Kansai, Callie!

Jouw kk is zeer net opgebouwd en er valt weinig op aan te merken. Ik kwam zelfs maar één typefout in tegen , 'Callie is geboren in een erg jong gezien als eerste kind'. Gezien is zeker 'gezin'? ;)
Voor de rest heb ik er niets aan te merken, dus is jouw kk hierbij:
GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Callie Gregor
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: