IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Zack Smith

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zack Smith

avatar

Aantal berichten : 3

Karakter Kaart
Leeftijd: 14
Type trainer: Coördinator
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Zack Smith   vr dec 20, 2013 8:14 am

Naam:Zack Smith-Livingstone.
Leeftijd:14
Geboorteplaats: Camphrier Town || Kalos.
Familie:
Oliver Livingstone || vader (40) †
Nikki Livingstone- Peckham || stiefmoeder (38) †
Vera Peckham || stiefzusje (11)
----
Eline Smith || moeder (36)
Zeke Smith || tweelingbroer (14)
Dylan Smith || halfbroertje (9)
Xander Woods || stiefvader(38)

Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist):Coördinator.

Uiterlijk:
Zack heeft net als zijn tweelingbroer blonde stekelige haren, die naar een kant omhoog groeit. Bij hem groeit het naar achteren in plaats van naar voren. Net als Zeke heeft Zack lichtblauwe ogen en een zwart-witte armband, maar dan om zijn linker pols, hiervan is de rand wit. Zack heeft niet echt een speciale kleding stijl, buiten het feit dat hij ongeveer hetzelfde vest als zijn tweelingbroer draagt, waarvan alleen de rechterkant zwart is. Daaronder draagt hij dan een spijkerbroek onder en rode All Star schoenen. Aan zijn rechterbeen heeft hij een spalk, omdat zijn been nog moet genezen van de val van de klif.

Karakter:
In tegenstelling tot zijn tweelingbroertje is Zack alles behalve impulsief. Hij denkt na over bepaalde situaties, voor hij iets onderneemt. Zack is daarom ook meer een denker dan een doener, maar als het moet kan hij ook vrij fel zijn. Hierdoor kan hij wel behoorlijk impulsief en koppig overkomen of zomaar het gevaar inrennen, net als zijn broertje; Zeke. Ondanks dat is hij een hele aardige jongen die veel om zijn Pokémon, familie en vrienden geeft. Door het ongeluk met de klif en de plotselinge dood van zijn vader en stiefmoeder, is hij wat voorzichtiger, serieuzer  en stiller geworden.

Pokémon:
Max, de Espeon(♀).
.:Ability:.
Synchronize.
------
Max is Zack’s eerste Pokémon die hij vond toen hij een jaar of zes was tussen het vuilnis, deze Espeon is een beetje de moeder van het team, ze is geduldig maar kan ook behoorlijk agressief worden als haar trainer iets overkomt. Vooral voor Kurai(zijn Riolu) en Zack die zich vrij snel in de nesten werken, ze ziet deze twee als haar kinderen(in het geval van Zack; is het zijn been). Max en Zack hebben een diepe band met elkaar, dat komt omdat de Espeon als Eevee een vrij eenzame tijd heeft gehad. Toen de jongen haar voor het eerst  ontmoette was Max niets meer dan een hoopje vuil en ellende die niet positief kon zijn, omdat haar vertrouwen voor de mens enorm was beschadigd. Zack, toentertijd zes jaar oud, wist uiteindelijk na veel geduld haar vertrouwen te winnen door elke dag eten te brengen en met haar te spelen. Dit resulteerde in dat de twee een sterke band kregen en Zack de zorgen van de Eevee op zich nam, die na lange tijd trainen en veel liefde uiteindelijk evolueerde tot een Espeon, doordat ze werd blootgesteld aan zonlicht. Moveset: Swift || Psybeam || Shadow Ball* || Headbutt*.

Kurai, de Riolu (♂)
.:Ability:.
Inner Focus.
------
Kurai is Zack’s tweede Pokémon en beste vriend. Origineel was het deze Pokémon die Zack als zijn eerste Pokémon verkreeg, maar toen hij Max vond veranderde dit. De Riolu was toentertijd nog een ei dus was Max zijn eerste Pokémon die hij echt ‘ving’. Kurai is een speelse en doch vrolijke Riolu die het geweldig vind om met zijn trainer te reizen, vechten vind hij niet zo boeiend, maar als het moet staat hij zijn mannetje bij in elk gevecht. Deze Riolu is wat naïef omdat hij nergens gevaar in ziet en altijd positief is, wat komt door zijn kinderlijke gedrag. Dit brengt hem altijd in de problemen waardoor hij zijn teamgenoten en trainer soms ook in gevaar brengt. Kurai is buiten het feit dat hij soms voor problemen kan zorgen, een Pokémon waar Zack op kan vertrouwen. De Riolu heeft met Max en Rin (Zack ’s Pikachu) een speciale band, waardoor hij de interesse heeft opgewekt van de Pikachu. Dit snapt de Riolu niet echt, wat dus komt door zijn kinderlijke gedrag. Movesets: Quick Attack || Shadow Claw* || Focus Punch*|| Force Palm.
**Note: Dit zijn TM moves.

Rin, de Pikachu(♀)
.:Ability:.
Static.
-------
Rin is Zack’s derde Pokémon die hij per toeval tegenkwam. Deze Pikachu kwam hij tegen toen de jongen naar Ambrette Town reisde, voor Zack van een klif afviel. Rin is een wat hyperactieve Pikachu die van enorm veel van zoete dingen houd, maar verlegen in de omgang is met anderen, het zijn vooral haar gevoelens voor Kurai waardoor ze verlegen is. Ze reist voornamelijk op Zack’s schouder mee, als Kurai daar al niet op zit, dan zit de Pikachu op Max haar rug. Rin heeft de vreemde gewoonte ontwikkelt om haar staart in het bijzijn van Kurai vast te houden, waar ze dan verlegen haar gezicht achter verbergt. Tot ergernis van de Riolu. Movesets: Thundershock|| Electro Ball|| Tail whip || Growl.Geschiedenis:
Kalos 0 -13

Zack lag al tien minuten te blèren in zijn vaders armen, voor zijn broertje; Zeke, tien minuten later ter wereld kwam. De twee volwassene waren dolgelukkig met hun zoontjes, maar daar kwam algauw een einde aan toen er problemen ontstond tussen hun ouders. Zeke en Zack werden hiervan de dupe toen hun vader besloot om te scheiden van hun moeder, hierdoor werden de broertjes ook van elkaar gescheiden. Zack’s vader besloot om naar Lumiose City te verhuizen en het jongetje daar zonder zorgen op te laten groeien. Het eerste jaar dat Zack werd opgevoed door zijn vader, verliep nogal stroef voor het jongetje en zijn vader. Hij sliep slecht, wilde niet eten en huilde hele dagen en nachten door, waar zijn vader cynisch van werd. Dit hield opeen gegeven moment op toen de Raichu van zijn vader in zijn ledikant kroop en het jongetje tegen hem aan liet kruipen, dit zorgde er later voor dat de twee beste vrienden werden. Vijf jaar ging als een speer voorbij, waar Zack langzaam opgroeide tot een vrolijk jochie zonder zorgen, zijn vader had ook weer een nieuwe vriendin; Nikki,  met een dochtertje van drie jaar; Vera. Zack was nu een jongetje van zes jaar, die elke dag met wat vrienden buiten ging  spelen met de Raichu van zijn vader, maar door ouderdom leefde de elektrische Pokémon niet heel erg lang en stierf twee dagen later een natuurlijke dood. Dit brak Zack’s hart, ondanks dat hij niet begreep waarom zijn Pokémon-vriend niet meer wakker werd en zijn vader de echte rede hem wilde besparen, kocht zijn vader een Pokémon ei voor de jongen. De man vertelde de zesjarige Zack dat als hij goed voor het ei zorgde, dat er een Pokémon uit zou komen, die hij dan mocht verzorgen en houden. Zack wilde er eerst niets vanaf weten, omdat hij Raichu niet wilde vergeten, maar besloot kort erna zijn best te doen om het ei te verzorgen en het uit te laten komen.

Dagen erna  spendeerde hij veel tijd aan het oppoetsen van het ei en door er tegen te praten, was het alsof hij een nieuwe vriend had. Zack  geloofde namelijk dat als je vaak genoeg tegen het ei zou praten, dat het dan sneller uit zou komen, wat zijn vader en stiefmoeder aan het lachen maakte. Op een dag toen hij met zijn stiefmoeder en zusje boodschappen ging doen, in de drukke winkelstraat van Lumiose City, raakte hij zijn ‘moeder’ kwijt. Zack had ‘Ei’ meegenomen in een oude draagzak en was er zo intens mee bezig, dat hij per ongeluk een willekeurig steegje in liep. Daar kwam hij vrij laat achter toen hij opkeek en paniekerig om zich heen keek en zijn ‘moeder’ nergens zag. Zack bleef vrij kalm ondanks zijn leeftijd, dat had hij ook immers van zijn vader geleerd, in paniek kon je soms nog verder verdwalen dan nodig was. Opdat moment hoorde de jongen een geluid, wat afkomstig was van een vuilnisbak. Zack wilde achteruit deinzen, maar zag toen dat het een Eevee was. Het wezentje zag er vrij uitgehongerd en bang uit waardoor Zack medelijden voelde voor het wezentje. Zack haalde wat koekjes tevoorschijn die hij aan de Eevee wilde voeren, het wezentje deinsde achteruit toen hij zich voorover boog naar haar, ze rende er snel vandoor. De jongen bleef geduldig op zijn knieën zitten en had een vriendelijke glimlach op zijn gezicht staan, wat na een korte tijd zijn vruchten afwierp. De Eevee kwam terug lopen en liep wat achterdochtig terug naar de jongen en zijn ei toe. Zack die er geen erg in had begon vrolijk tegen het bruine wezentje te praten, wat er voor zorgde dat de Eevee dichterbij kwam en de koekjes pakte. Vanaf dat moment keerde de jongen elke dag terug naar het steegje om met de Eevee te spelen en haar eten te geven, hierdoor werden de twee beste vrienden. Na een aantal weken besloot Zack om de Eevee mee te nemen naar huis, vlak voordat het ei uit kwam die hij van zijn vader had gekregen. Zack rende met het ei in zijn armen naar het steegje om de Eevee met hem mee te laten komen… de jongen had eerder die dag al een Pokéball meegepakt zonder het aan zijn vader te vragen. Toen hij arriveerde bij het steegje kwam het bruine wezentje al naar hem toe lopen, meteen knielde de kleine jongen voor de Eevee neer en vroeg of ze met hem meewilde naar huis. Hierop reageerde het wezentje vrolijk en stemde er vrijwel direct mee in, het duurde daarom ook niet lang voor ze in de Pokéball bleef zitten. De Eevee kreeg de naam Max en korte tijd erop, werd zijn Riolu geboren die de naam ‘Kurai’ kreeg. Zijn ouders waren echter niet blij met de twee Pokémon, en dat had vooral te maken met het feit dat Zack veels te jong was voor twee Pokémon, maar Zack wist ze te overtuigen dat hij het wel kon; Max en Kurai waren nu familie en familie liet je immers niet in de steek. Na een kort overleg stemde de twee volwassene in en mocht Zack de twee Pokémon houden, mits hij beter zijn best ging doen op school.

Zack begon vrij snel daarna met het trainen en verzorgen van zijn Pokémon, naarmate hij ouder werd, werd de band met zijn Pokémon ook sterker. Het duurde ruim vijf jaar voor hij door had welke kant hij op wilde. Trainen of Coördineren. Inmiddels was hij nu elf jaar en Max was kort daarvoor al geëvolueerd tot een Espeon, tot grote vreugde van de jongen, maar hij had nog geen beslissing genomen. Ieder ander kind in zijn klas zei constant hetzelfde; ‘Trainer zijn is cooler dan Coördineren, want dat is voor meisjes.” Zack begon zich hierdoor steeds minder te verdiepen in het trainer zijn, en zich te concentreren op de combinaties die hij met Max kon doen, dit vond hij veel leuker dan zijn Pokémon te laten vechten. Alleen er was een probleem… In Kalos werden er geen wedstrijden gehouden alleen in Sinnoh, Hoenn, Johto en Kanto. Dat was te ver reizen en bovendien waren die reizen peperduur. Met veel tegenzin besloot hij het pad van de trainer te volgen, al was het maar om ervaring op te doen. Zijn vader en ‘moeder’ vonden het echter goed die hem zelfs aan moedigden om door te zetten, waardoor Zack besloot om op reis te gaan. Met Kurai en Max aan zijn zijde. Voor hij vertrok kreeg de jongen een pakketje van zijn vader, die hij had gekregen van Professor Sycamore, daar zat nog een presentje in namelijk een Pokéball. Het bleek later een mannelijke Chespin te zijn, die zich nogal snel hechtte aan hem.. Waarom gaf de Professor zomaar een Pokémon weg? Hij had er al twee, maar toch kreeg hij er nog een bij. Zijn vader legde hem uit dat een starter erg belangrijk was, vooral om een band te scheppen, en te leren tot hoever zijn grenzen lagen. Twee  Pokémon opvoeden tegelijkertijd was al een hele uitdaging, maar een derde jonge onervaren Pokémon erbij was in zijn ogen nog een grotere uitdaging. Plus dat Zack zelf zijn draai nog moest vinden. Uiteindelijk vertrok de blonde knul op reis en ging hij op weg, zijn doel was de eerste gym; Santalune City. Die hij meteen won door een slimme strategie, die hij met Max had bedacht.. Na veel training en een onbreekbare band, waren Max en Zack een haast onverslaanbaar team. De Espeon redde het echter niet tegen de Vivilion van de gymleidster, maar Kurai wist de vlinder Pokémon te verslaan met een snelle Shadow Claw. Dit wilde Hiro, Zack’s Chespin, natuurlijk ook. De Chespin had geen afkeer jegens Max en Kurai, maar wilde wel sterker worden en Zack trots maken. Na dat hij de eerste gym had gewonnen, gingen ze voor de tweede badge die in Cyllage City lag.  Inmiddels was Zack twaalf jaar geworden. Zack en zijn Pokémon reisde vanaf Santalune City terug naar Lumiose en van Lumiose naar Camphrier Town, waar hij onderweg een vrouwelijke Pikachu tegen kwam. Het gele wezentje volgde hem tot aan de grot, die grensde aan de route die hem naar Ambrette Town leidde. De jongen wist echter niet dat de route die naar de stad leidde, op instorten stond en de Pikachu wilde hem hiervoor waarschuwen. Dit kwam om dat het onophoudelijk had geregend de afgelopen tijd. Zack zag echter het gevaar niet en ging dus door de grot, om zijn bestemming te bereiken, maar het liep allemaal de mist in. Hiro en Zack waren hard aan het trainen, omdat de tweede gymleider grond Pokémon gebruikte, dus had hij zijn Chespin nodig. Hier kwam echter al snel een einde aan toen plots de grond in zakte en Zack en Hiro hierdoor van een klif vielen, de jongen probeerde zijn Pokémon tevergeefs te redden, maar toen hij de grond raakte en hierbij zijn been brak,  liet hij Hiro ook los. De gras Pokémon viel verder van hem weg en raakte uit zijn zicht… hij vond Hiro echter niet meer terug, ook al kon hij niet goed lopen. Zack was hier kapot van, dit was niks vergeleken met pijn, die hij in zijn been voelde.. Zack heeft deze herinnering verdrongen, dus herinnert hij zich er weinig van.


Toen hij werd gevonden door een reddingswerker, dankzij de Pikachu die hem had gevolgd vanaf de grot, had zij ervoor gezorgd dat hij veilig  naar het ziekenhuis werd gebracht. Het gele wezentje was bij hem gebleven terwijl hij zijn bewustzijn had verloren, dit zorgde voor een band tussen de jongen en de Pikachu. Hij merkte echter al snel dat hij zich niet in het ziekenhuis bevond, maar thuis in Lumiose City. Pas toen kwam de klap hard aan voor hem, dat Hiro er niet meer was en dat hij geeneens de moeite had gedaan om de Pokémon te zoeken… Zack liet geluidloos zijn tranen stromen toen hij dat besefte en verloor zijn zelfvertrouwen, om door te gaan. Hij gaf zichzelf de schuld, zelfs toen zijn vader hem ervan weerhield om zichzelf er de schuld van te geven. Het jaar dat daarop volgde, was zwaar voor de jongen… hij had besloten om de Pikachu te houden omdat het klikte tussen zijn overige Pokémon en hij het wezentje dankbaar was, gaf hij haar de naam; Rin. Zijn been deed er echter veels te lang over om te genezen, dit kwam omdat Zack weigerde om therapie te accepteren en hij het trainer zijn niet door wilde zetten door de verdwijning van Hiro, dit weigerde hij te accepteren. Zack viel stil, werd serieuzer en dat werd alleen maar erger toen zijn vader en stiefmoeder omkwamen bij een auto ongeluk. Zack was toen pas dertien geworden en Vera zijn ‘zusje’ was negen jaar. Zijn vader en ‘moeder’ gingen die avond op weg met de auto naar een feestje, Zack paste op Vera zijn kleine ‘zusje’ die thuis was gebleven. Ze zouden maar een uurtje wegblijven had zijn vader gezegd, maar dat ene uurtje werd twee uur, drie uur, vier uur. Zack begon zich ongerust te maken en belde zijn vader rond een uur of elf op, alleen die nam niet op, pas toen de deurbel ging en twee agenten met zijn echte moeder voor de deur stonden.. kreeg hij nog een harde klap te verduren toen zijn moeder hem vertelde over zijn geliefde vader en stiefmoeder. De jongen troostte zijn zusje, die in huilen uit was gebarsten, maar liet zelf geen traan vallen. Zijn moeder vertelde hem de dag erna ook over Zeke en dat hij opzoek was naar zijn wederhelft.. Zack voelde zich alleen maar dieper in de put vallen.

Dit besef drong pas tot hem door na de begrafenis van zijn vader dat hij er niet meer was, net als Hiro, die enkele dagen na het ongeluk plaatsvond. Zeke was er niet bij. De maanden er na was voor in het teken van Vera… Nu zijn vader er niet meer was en het meisje haar moeder had verloren, daarbij had Vera verder geen familieleden die haar op konden vangen, werd ze in het  gezin opgenomen van Eline en Xander, vooral omdat Zack dat niet toestond dat ze apart van hem opgroeide, net als hij en Zeke. Zijn moeder vond dat geen probleem en het meisje bleef, die er ineens een broertje bij had. Zo kwam het dus dat Zack van een klein knus huisje naar een groter huis vertrok met Pokémon en zijn moeder. Om zijn vader, Nikki en Hiro te herdenken, maakte hij van de Pokéball van de Chespin een gedenkteken, die hij om zijn nek kon hangen. Hun namen stonden er in gegraveerd en van zijn vader en Nikki had hij er een foto in zitten. Ondanks alles genas zijn been nog langzamer dan verwacht, ook omdat Zack het niet meer zag zitten. Tot zijn zusje hem hysterisch vertelde dat hij niet meer de persoon was die hij vroeger was. Zack werd boos op Vera maar toen ook Max, Kurai en Rin hem kwaad aankeken wist hij dat ze gelijk hadden. De jongen begon zich schuldig te voelen en liet alle tranen vrij die hij de afgelopen tijd had tegengehouden. Zijn ouders vingen het gesprek op en besloten om weg te gaan uit Kalos, ver van alles  wat hem de afgelopen tijd had tegen gehouden. Ze verhuisde naar de Kansai regio, Cotton City. Zack moest echter eerst een operatie ondergaan voor hij mee kon naar hun nieuwe huis, dit gebeurde vlak voor zijn veertiende verjaardag. Het moest zijn been helpen om de genezing te versnellen, maar dat hield in dat hij zich met krukken moest voort bewegen zodra de operatie gelukt was. Vlak na zijn operatie begon de verhuizing naar Kansai en Zack wilde kort daarna zijn broertje opzoeken. Toen de verhuizing eenmaal rond was en ze in Cotton City waren.. kwam Zack met het nieuws dat hij zijn droom wilde nastreven om Coördinator te worden en Zeke te vinden. Zijn ouders waren trots, maar niet zo trots als zijn zusje die hem in de armen vloog… Zack begon langzaam weer in zichzelf te geloven en omdat zijn familie hem steunde, duurde het daarom ook niet lang voor hij zich maar met een kruk hoefde voort te bewegen. Zack ging er daarna op uit om zijn broertje te zoeken, Coördinator te worden samen met zijn Pokémon die blij waren dat hij weer terug, van weg was geweest.[/i]


Laatst aangepast door Zack Smith op di jan 14, 2014 8:39 am; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Zack Smith   ma dec 30, 2013 4:11 pm

Sorry, voor de late reactie op jouw KK, Zack.

Jouw Karakter Kaart ziet er namelijk vrij goed uit en er zijn vragen die eruit springen. Mijn enige opmerkingen zijn betreft de movesets van jouw Pokémon. Gezien de zesde generatie gaande is, volg ik de aanvallen die de Pokémon in die generatie kan leren tot de volgende generatie uitkomt. Het viel mij op dat Max Shadow Ball kan, terwijl dit niet door level-up of als Eevee geleerd kan worden en uitsluitend als TM. Ik zou hier dan een '*' bij zetten.
Verder kan Rin Iron Tail, een aanval die te leren was met behulp van een tutor in de 5de gen, maar in de 6de gen niet meer mogelijk is(tenzij je een Pikachu overbrengt van de 5de gen naar een 6de gen game, wat hier niet mogelijk is). Zou je dat dan willen aanpassen?

Gezien het minuscule foutjes zijn, wordt hierbij de kk
GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Zack Smith
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Coördinatoren-
Ga naar: