IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Jasper Veer

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jasper Veer

avatar

Aantal berichten : 36

Karakter Kaart
Leeftijd: 12 Jaar
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Jasper Veer   do dec 12, 2013 4:46 pm

Naam: Jasper Veer
Leeftijd: 12 Jaar
Uiterlijk: Jasper heeft diepe blauwe ogen, pikzwart haar dat vaak onder zijn muts uitsteekt. Zijn haar krijgt soms een donkerblauwe gloed door de lichtinval. Verder is hij vooral op een barre winter gekleed met zijn dikke beige dikke jas, blauwe wollen muts met rode randjes en een klein rond bolletje en een aansluitende donkerblauwe spijkerbroek. Zijn schoenen heeft voor de rest dezelfde kleur als zijn warme winterjas. In andere jaargetijden draagt Jasper zeker minder warme kleren, maar het stelt meestal weinig voor. Bij warm weer draagt hij enkel een zwart T-shirt met niets erop. Dat is de enige aanpassing die hij maakt met zijn kleren. Buiten zijn uiterlijk heeft de jongen niet bepaald een enorme lengte, hij is zelfs kort voor zijn leeftijd te noemen. De jongen steekt nauwelijks boven andere jongens van zijn leeftijd uit.
Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Trainer
Karakter: Jasper is een vrij verlegen jongen die niet iets snel tegen de wil van anderen uitvoert. Hierdoor was hij een makkelijk doelwit op school en werd hem van alles opgedragen om te doen, van het meest gênante tot de domste acties. Ondanks al zijn acties en het besef dat hij gebruikt werd, stapte hij zeker niet op. Hij had zijn lesje wel geleerd, nooit de wil van anderen tegenin gaan. Vanaf kinds af aan heeft hij een wrok jegens zijn bloedeigen vader, die zijn wil op hem drukt en indirect al die ellende op zijn school gaf. Gelukkig was er nog een sprankje geluk in zijn leven wanneer zijn moeder in de weekenden langs kwam en hem als een normaal persoon behandelde met een eigen wil. Mede hierdoor bleef Jasper de vriendelijke, verlegen jongen dat hij was in plaats van een monster te worden als zijn vader.
Geboorteplaats:Najevnik City
Interesses: (strip)Boeken, Kansai als gebied, Geschiedenis en vooral balsporten.
Familie
Jan Veer(Vader):
De vader van het gezin. Het is vanuit Jasper’s ogen gezien, een luie opoe die telkens de acceptatie van wezens genaamd ‘Pokémon’ weigert en de verdere aanpassing van de maatschappij op hen. Ook is de man met zijn beginnende grijze haren en doffe blauwe ogen vrij wijs, maar vergeet hij weleens de simpelste dingen. Het kwam eens voor dat hij vergeten was waar zijn bekerglas zat, terwijl die letterlijk voor hem op tafel klaarstond. Er ging wel een gerucht in de stad dat Jasper’s vader eens een Pokémon trainer was geweest en heel Kansai had doorgereisd en zelfs alle badges wist te veroveren. Eerst geloofde Jasper het niet, maar spoedig was Jasper erachter gekomen dat het gerucht waar bleek te zijn met een verborgen kist dat onder het stof op zolder lag. Er lagen zes PokéBall’s, maar toen hij die openden zaten er geen Pokémon in. Uiteindelijk vertelde zijn vader dat hij ze lang geleden vrijgelaten had om hen te beschermen tegen de gruwelijke daden van de mensheid. Dat laatste heeft Jasper nooit begrepen en zijn vader vermeed het onderwerp sindsdien met felle woorden.
Aaricia Janssen(Moeder):
De moeder van Jasper. Ze is haast het enige bron van licht in Jasper’s leven die elke weekend zijn donkere leven doet oplichten tot de felheid van de zon. Zijn moeder is kalm, vriendelijk en houdt van de Pokémon die er in Kansai leven, maar had nooit zelf op reis kunnen gaan, wegens een ziekte. Tegenwoordig is ze prima in orde, maar besloot ze te concentreren op haar leven met haar geliefde: Jan Veer. Ze zorgde goed voor de jonge Jasper, totdat de verschillen tussen de ouders te groot werd en ze Jasper helaas bij de vader moest achterlaten wat haar hart verscheurde. Jasper was toen vier jaar en wist niet wat er gaande was, maar zijn vader vertelde hem het in brute taalgebruik, waarna zijn leven drastisch veranderde. Tegenwoordig zijn Jasper’s ouders gescheiden en heeft zijn moeder een nieuw geliefde.

Pokémon:
X
Geschiedenis:
Jasper’s leven begon in een ziekenhuis dat gevestigd lag in de zeer hoog gelegen Najevnik City. De jongen was volledig gezond ter wereld gekomen in de eerste zonnestralen van de dag. Er was een sfeer van geluk die door de kamer ging, waarna zijn naam voor de eerste keer werd uitgesproken; ‘Jasper’. De baby huilde direct luid en de aanwezige zusters en ouders grinnikten zacht. Het was al met al een prachtige dag. De weken na de geboorte van Jasper verliepen traag en de ouders hadden talloze slapeloze nachten, maar op den duur lukten het hen om meer te slapen. Verder waren er ook geen complicaties waar de ouders gelukkig mee waren. De donkere wolk van ongeluk trok pas enkele maanden later over hun heen.
Op een warme zomerochtend was er een enorme drukte voor hun huis, in de hoofdstraat van de stad. Jasper sliep vrij diep, dus merkte niets. De ouders sprongen echter uit hun bed en keken door het raam om een glimp op te vangen van de drukte. Een hele groep fotografen stonden in een kring om een meisje bij de gym die verderop in de straat stond. De vader had zijn neus afkeurend omhoog gestoken in combinatie met gesnauw jegens de nieuwe gymleider dat volgens hem maar een tuttig klein meisje leek te zijn. De moeder reageerde met een zucht en zei tegen de vader dat hij niet direct alles moest vaststellen op de eerste indruk, maar de man weigerde zijn standpunt te veranderen. Dit ergerde de moeder vaak genoeg en ze begon haar best te doen om hem ervan te overtuigen dat de nieuwe gymleider echt niet zo’n type zou zijn, maar de situatie escaleerde snel. De vader pikte de plotseling opstand van zijn vrouw niet en begon haar na enkele tellen luidkeels uit te schelden. Jasper werd ruw wakker en begon keihard te blerren, waarop de vader snauwde dat zelfs zijn zoon met zijn vieze luier al een betere gymleider zou zijn. De moeder kon er niet tegen en gaf haar man een mep in zijn gezicht, waarna ze snel Jasper troostte. Sindsdien werd de situatie thuis onrustig en was er eerst elke maand een ruzie, daarna elke twee weken en uiteindelijk elke dag. Ze verborgen dit echter voor de jonge Jasper, maar uiteindelijk faalden ze hierin en scheiden de twee.
Jasper ging uiteindelijk naar school, maar speelde met niemand, omdat zijn vader hem altijd wegsleurde van speeltuinen en dus geen sociaal contact kon maken. Zodoende vermeed iedereen de jochie. Uiteindelijk vond hij zijn pret in het lezen van boeken en wisten de leraren enige grip op de jongen te krijgen en kregen ze te horen dat zijn ouders gescheiden waren wat hen zorgen baarde. Een jongen van vijf zei immers zulke dingen toch niet? De leraren spraken met de vader, maar die verhulde alles achter een brede glimlach en droge moppen en schoof alle schuld onopmerkelijk naar de moeder toe. Na een heel rechtszaak had zijn moeder ook verloren om te zorgen voor Jasper, wegens de goede advocaten die de vader geregeld had. Na een tijdje, leerde Jasper iets over Pokémon, maar niet zoveel als de andere leerlingen in zijn klas. Veel contact mocht hij niet van zijn vader met ze hebben.
Het moment dat Jasper eindelijk besloot op reis te gaan was toen al zijn vrienden uit de stad verdwenen met kleine monsters achter hen aan. Het idee dat ze verlost waren van hun ouders en meer van de wereld konden zien, boeide de jongen enorm. Jasper zweeg er echter over tegenover zijn vader, totdat de uiterste ophaal leeftijd van een starter binnen bereik was. Hij moest nu gaan! Op de dag van zijn verjaardag pakte Jasper al zijn spullen bij elkaar en maakte hij zich klaar voor de reis naar Cotton City voor zijn starter, want no way dat hij weer bestuurd zou worden door zijn vader!
Extra:
X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Jasper Veer   do dec 12, 2013 6:14 pm

Je karakterkaart is erg uitgebreid, wat altijd een pluspunt is. Hij is dan ook

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Jasper Veer
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: