IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Alezandru Guylara

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alezandru Guylara

avatar

Aantal berichten : 2

Karakter Kaart
Leeftijd:
Type trainer: Breeder
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Alezandru Guylara   wo nov 27, 2013 2:11 pm

Naam: Alezandru Guylara
Leeftijd: 16
Uiterlijk: Alezandru is een slanke, gespierde jongen van ongeveer een meter vijftig groot. Halflange, bruine haren hangen langs zijn gezicht naar beneden. Twee heldere, donkerbruine ogen kijken vanuit een lichtjes gebruind gezicht de wereld in. Dat gezicht wordt meestal ook nog eens met een brede grijns gesierd. De jongeman draagt het liefst sportieve kledij, meestal bestaande uit een trui met kap, een t-shirt, jeans en sportschoenen.

Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Breeder

Karakter: Alezandru heeft een veel zelfvertrouwen, is optimistisch, sportief en erg spontaan. Daarnaast is hij de aangewezen persoon om een geheim aan toe te vertrouwen. Zolang je zijn vertrouwen niet beschadigd, doet hij dat ook niet met het jouwe. Kortom, een perfect karakter. Fout! Want Alezandru is ook zeer lichtgeraakt en kan zelfs aggressief worden. Vaak neemt hij geen blad voor de mond en kan hij brutaal overkomen. Tenslotte is hij ook nog eens erg trots, wat veel voordelen, maar ook veel nadelen heeft.

Geboorteplaats: Cinnabar Island, Kanto

Interesses:
Pokémon, en dan vooral Growlithe.
Reizen
Muziek

Familie
Jason Guylara (40)
Een stevig gebouwde man die zich met hart en ziel inzet op de Ponyta farm, waar hij werkt als dierenarts en algemeen toezichthouder. Alezandru kon het zeer goed vinden met zijn vader en ging graag en vaak met hem gaan lopen. Jason is vooral geïnteresseerd in vuurpokemon.

Hailey Guylara (36)
De slanke gracieuze verschijning van zijn moeder doet denken dat ze in de showbussines zit. Niets is minder waar, ze werkt als oceanologe en doet onderzoeken naar het gedrag van Tentacruels. Haar voorkeur ligt bij waterpokemon.

Pokémon: Haku (Growlithe)

Geschiedenis:Alezandru werd zestien jaar geleden geborenop Cinnabar Island. Hij groeide volstrekt normaal op en had een grote voorliefde voor vuurpokemon, in het bijzonder voor Growlithe. Vanaf zijn zesde ging hij zo af en toe eens meehelpen op de Ponyta-boerderij, waar zijn vader werkte. Op de boerderij raakte hij verknocht aan Flame, een kleine speelse Ponyta. Dankzij flink wat tijd en geduld, hulp van zijn vader en hele zakken voer slaagden ze er uiteindelijk in om Flame te laten evolueren. Het was pas later dat hij erachter kwam dat hij daar beter niet voor gezorgd had, aangezien de kleine speelse Pokemon opeens een waardevol en edel dier was geworden en dus ook snel verkocht werd. Zelfs door een hongerstaking slaagde hij er niet in om de eigenaar van de farm te overtuigen om Flame te houden, al was dat misschien omdat hij nog maar zeven was en de hongerstaking maar zes uur volhield...

Via via kwam hij op zijn achtste in contact met Elijah Mitsub'ischi, een verwoed Pokemon-fokker. Die laatste zag in de jonge en nog sterk beinvloedbare Alezandru de toekomstige eigenaar van zijn kleine fokkerij. Dus begon hij de jongen te onderwijzen in wat hij 'de edele kunst van het fokken' noemde. De toen achtjarige knaap leerde snel en veel over Pokémon en al gauw kon hij de meeste fysieke eigenschappen van alle vuurpokemon opsommen. Twee jaar later nam Elijah Alezandru op in zijn testament wat tot een grote ruzie leidde tussen de fokker en zijn zoon. In hetzelfde jaar ging hij samen met enkele vrienden, zijn vader en hun ouders er op uit om een Pokémon te vangen. Zijn keuze lag lang daarvoor al vast, hij wilde een Growlithe hebben. Hiervoor moesten ze een boottocht maken van een dik uur. Na een flinke poos rennen, een gekneusde enkel bij zijn vader en heel wat blauwe plekken bij allebei hadden ze uiteindelijk een Growlithe gevangen. Hij werd Haku gedoopt en een van Alexandru's beste vrienden. Dus al met al had hij een doodnormale jeugd...

Alezandru kreeg, voor zijn zestiende verjaardag, een boottocht naar Kansai cadeau. Hier hoopt hij nog veel meer nieuwe pokémon tegen te komen en zich te perfectioneren in de kunst van het fokken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Alezandru Guylara   do nov 28, 2013 7:59 pm

Ik heb niet echt iets op te merken aan je karakterkaart. Hij is dan ook

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Alezandru Guylara
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Breeders-
Ga naar: