IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 De regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: De regels   vr nov 08, 2013 4:29 pm

Algemene regels:


► Het is, zoals vanzelfsprekend, niet toegestaan om andere leden uit te schelden/te beledigen. Dingen die 18+ zijn worden niet getolereerd op deze rpg. Dat includeert 18+ taalgebruik, beelden, etc.

► Vermijd spam. Onder spam wordt vooral dubbelposten en slow chatten, ook wel met een paar personen snel achter elkaar posten zodat er niemand tussen kan komen, verstaan, of het te vaak openen van nieuwe topics. Kijk daarom voor je een nieuw topic opent of er niet al een bestaand topic is. Verder beschikt dit forum over een chatbox; gebruik deze daarom als je merkt dat je aan het slow chatten bent.

► Een andere soort van spam is het plaatsen van overbodig veel links naar andere sites. Als je een link naar je eigen forum wil plaatsen, doe dit dan op het hiervoor bestemde forum. Verdere reclame is niet toegestaan. Het is uiteraard niet verboden om een link naar een andere site te plaatsen, zolang het maar niet als reclame dient.

► Respecteer de andere leden. Buiten het feit om dat je ze niet uit mag schelden, verwachten wij van onze leden dat ze respectvol met elkaar om gaan. Bedenk voor dat je iets gemeens zegt dat er een echt persoon aan de andere kant van de computer zit, en dat je woorden wel degelijk effect op dat persoon kunnen hebben. Pesten wordt niet getolereerd, en zal leiden tot een waarschuwing of een tijdelijke tot permanente ban.

► Respecteer de staff. Wij proberen alles te doen om het naar jullie zin te maken, maar je moet niet vergeten dat wij ook gewoon mensen zijn. Als een Moderator zijn positie misbruikt, meld dit dan bij een Administrator.

► De report button is er voor een reden. Gebruik hem dan ook als het nodig is.

► Let op je gebruikersnaam, deze moet namelijk de naam van je personage zijn, en moet daarom bestaan uit voor als achternaam van je personage. Cijfers en tekens zijn niet toegestaan. Ook is het de bedoeling dat de naam van je account en de naam van de faceclaim die je gebruikt niet hetzelfde zijn.

► Meerdere accounts zijn toegestaan, zolang het maar niet uit de hand loopt.

► Lees de uitleg goed door voordat je een vraag stelt. Een groot deel van de tijd zal je vraag hier al in worden beantwoord.

► Je avatar moet een plaatje zijn van je personage. Dit wordt ook wel eens een faceclaim genoemd. Let op: je mag geen personen die zijn voorgekomen in de Pokémon anime/manga/games gebruiken als je faceclaim.

► Zorg er voor dat je eigen personage niet teveel lijkt op je faceclaim qua persoonlijkheid/geschiedenis etc.

► Let er op dat je onderschrift de pagina niet uitrekt. Als je zelf niet goed bent in het maken van een onderschrift of avatar, vraag dit dan aan een ander persoon.

► Het is toegestaan om in de ik-vorm te RPGen wanneer dit fijner wordt gevonden, probeer er echter wel voor te zorgen dat je schrijfstijl consistent is, dat is gemakkelijker voor de andere leden.

In character:


► Op deze RPG is je personage een mens. Omdat het zich afspeelt in de Pokémon wereld, is hij in de meeste gevallen een trainer. Je mag zelf beslissen wat je met je personage doet qua persoonlijkheid en uiterlijk, zolang je het maar realistisch houdt. Dingen zoals bijvoorbeeld hoorns en vleugels zijn dan ook vanzelfsprekend niet toegestaan.   

► Legendarische Pokémon bestaan wel, maar zijn helaas onvangbaar. Onthou ook dat ze nauwelijks voor komen, waardoor de kans dat je personage er een tegenkomt dan ook erg klein is.

► Geen enkele Pokémon is perfect. Elke Pokémon verliest wel een keer, hoe sterk hij ook zou mogen zijn. Denk hier aan en probeer het realistisch te houden.

► Hou de aanvallen van de Pokémon ook realistisch. Ze zullen TM’s en HM’s kunnen leren, maar het zal natuurlijk nogal vreemd zijn als een pas geboren Pikachu al direct een perfecte Volt Tackle kan. Probeer het level van je Pokémon zelf in te schatten, zodat je daarop kan baseren welke aanvallen hij wel of niet zou kunnen.

► Probeer niet te godmodden. Dit houdt in dat je het personage van iemand anders bespeelt, bijvoorbeeld door te zeggen dat een aanval heeft geraakt.
Tenzij de ander hier uitvoerig toestemming voor heeft gegeven, is het daarom dan ook verboden.

► Wanneer je denkt dat je Pokémon in staat is om te evolueren, vraag je de evolutie aan in het hiervoor bestemde topic. Een beheerder of moderator zal de aanvraag hierna goedkeuren of afkeuren. Als je aanvraag is goedgekeurd, kun je jouw pokémon vervolgens in de eerst volgende RPG post laten evolueren.

► Pokémon komen alleen voor in bepaalde gebieden. Als een Pokémon normaal gesproken niet in de Kansai regio voor komt, dan kan hij natuurlijk niet op een normale manier worden gevangen. Hij kan echter wel te krijgen zijn door middel van de Egg Raffle, de Safari Zone of door hem te krijgen van een Breeder.

► Als je personage uit een andere regio komt, is het zo dat hij enkel de Pokémon die in de games in die regio voorkomen kan hebben gevangen. Iemand die uit de Kanto regio komt kan dus geen Lotad hebben, aangezien deze uit de Hoenn regio komt.

► Bij het vangen van een Pokémon hoor je de juiste procedure te volgen.

► Je kan geen Pokémon eieren vinden op de normale manier, ze zijn enkel verkrijgbaar bij de Egg Raffle of door ze te breeden. Je mag maximaal 1 ei in je party hebben. Het is onmogelijk om dit ei uit je party te halen tot hij hatcht. Ook duurt het minimaal één week voordat een Pokémon Egg kan hatchen.

► Shiny Pokémon komen wel voor, maar zijn natuurlijk extreem zeldzaam. Om deze reden is het enkel mogelijk om een shiny Pokémon te kunnen vangen nadat je er voldoende punten voor hebt verzameld, die je dan in kunt wisselen in de Shiny Shop.

► Sommige items zoals bijvoorbeeld Evolutie Items en Mega Stones zijn niet zomaar verkrijgbaar. Deze zijn enkel verkrijgbaar via de Lottery.

► Fossiel Pokémon kunnen enkel gevonden worden op een speciaal eiland. Dit eiland is echter niet direct toegankelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
De regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Red's Informatie :: Regels-
Ga naar: