IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Zeke Smith.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zeke Smith

avatar

Aantal berichten : 10

Karakter Kaart
Leeftijd: 14
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Zeke Smith.   za nov 16, 2013 10:13 pm

Naam: Zeke  Smith.
Leeftijd: 14
Geboorteplaats: Camphrier Town || Kalos.
Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Adventurer.
Familie:
Eline Smith || moeder (36)
Dylan Smith || halfbroertje (9)
Xander Woods || stiefvader (38)
----
Zack Livingstone-Smith || tweelingbroer (14)
Oliver Livingstone || vader (40)
Karakter:
Zeke is een jongen van weinig woorden maar kan ook behoorlijk impulsief zijn. Zeke stort zich soms letterlijk in de problemen door een grote mond te geven of halsoverkop een gevecht in te rennen om zijn Pokémon te beschermen en zelf de klap op te vangen, hij heeft hierdoor al talloze verwondingen opgelopen maar dat interesseert hem maar weinig. Ondanks dat hij soms als een kip zonder kop over kan komen heeft Zeke ook een rustige en zorgzame kant, die hij alleen aan zijn Pokémon laat zien maar die vrijwel nooit vrij durft te geven aan vreemden, daar is hij immers te koppig voor.
Uiterlijk:
Zeke heeft stekelige blonde haren die naar een bepaalde kant omhoog groeit, bij Zeke is dit naar voren maar bij zijn broer groeit het naar achteren. Verder heeft Zeke lichtblauwe ogen en om zijn rechterpols draagt hij een zwartwitte armband met twee bijpassende ringen, zijn kleren sluiten zich hierbij aan. Deze bestaan uit een zwarte lange jas die hij meestal op koude dagen aantrekt maar op warmere dagen heeft hij een mouwloos shirt aan waarbij hij een wit vestje overheen trekt, daaronder heeft hij dan een bruine spijkerbroek en sneakers.

Pokémon:
Nala,  Fennekin (♀).
.:Ability:.
Blaze.
--------
Nala is Zeke’s starter Pokémon en zijn beste vriendin. De Fennekin is een vrolijke Pokémon die er niet voor terug deinst om haar trainer te beschermen, ze is een enorme doorzetter en geeft nooit op. Nala  is dan wel niet zo sterk als Kopa, Zeke’s Umbreon, maar de Fennekin weet zich prima te redden in noodsituaties. De rede dat Nala na drie jaar nog niet geëvolueerd is, is omdat ze anders niet op Zeke’s schouder mee kan reizen daarom is ze nog steeds een Fennekin.
Moveset: Scratch, Psybeam, Howl, Ember.

Kopa, Umbreon(♂).
.:Ability:.
Synchronize.
---------
Kopa is Zeke’s tweede Pokémon die hij ving als Eevee toen de jongen naar Johto afreisde. Als Eevee was Kopa al  behoorlijk koppig en vocht tot het bittere eind, het duurde daarom ook lang voordat hij in een Pokéball bleef zitten. In eerste instantie mocht Kopa Zeke niet in het begin maar naarmate de tijd verstreek en ze elkaar beter leerde kennen, bouwde ze een sterke band op met elkaar. Uiteindelijk evolueerde de Eevee tot Umbreon toen hij en zijn trainer ’s avonds in een hinderlaag werden gelokt door een groepje Pokémon waarbij hij werd blootgesteld aan maanlicht, op de een of andere manier en hierdoor evolueerde, dit maakt van Kopa dus Zeke’s sterkste Pokémon. Moveset: Shadow Ball, Iron Tail, Pursuit, Dig.


Kovu, Shinx(♂).
.:Ability:.
Intimidate.
----------
Kovu is Zeke’s derde en laatste Pokémon die nog niet zo lang op de aarde rondloopt, hij kreeg deze  Shinx namelijk uit een ei. Deze Shinx is de baby van het team en vergt  veel aandacht en zorg van de jongen. Kovu is namelijk erg bang voor van alles en nog wat waardoor hij de gewoonte heeft ontwikkeld om zich te verstoppen voor vreemde mensen en alles wat beweegt of geluid maakt, de rede waarom hij dit gedrag vertoont is nog niet echt duidelijk voor Zeke. Kovu is iets kleiner dan de gemiddelde Shinx. Movesets: Tackle, Leer.

Geschiedenis:
Kalos.(0-11)

Veertien jaar geleden werd Zeke Smith geboren, als jongste van een eeneiige tweeling, Zack is zijn  oudere broer. Zijn ouders waren gelukkig met de twee jongetjes maar doordat hun vader en moeder onenigheid kregen over hun relatie, besloten ze te scheiden. Hierdoor werden Zeke en Zack  van jongs af aan gescheiden van elkaar, Zeke bleef bij zijn moeder en Zack werd opgevoed door zijn vader. In eerste instantie probeerde hun vader een omgangsregeling voor de twee broertjes te regelen zodat ze elkaar toch nog konden zien maar uiteindelijk lukte dat niet.. de afstand was te groot voor de twee jongetjes omdat Zack met zijn vader in Lumiose City woonde en Zeke met zijn moeder buiten Camphrier Town bleef wonen, in een kleine farm. Zeke groeide vrij normaal op en ging als elk normaal kind van vier naar de kleuterschool toe. Zijn moeder kreeg een nieuwe vriend waar ze ook een kind meekreeg, Dylan. Zeke accepteerde dit echter niet meteen maar hij deed er niet echt moeilijk over maar naarmate hij ouder werd begon hij zich af te vragen waar zijn echte vader was.  Zeke was toen ongeveer een jaar of zeven en had een baby foto van zichzelf gevonden die voor een deel was afgescheurd, maar hij merkte echter dat het scheef was afgescheurd, het jochie merkte hierdoor wel op dat er nog een jongetje op had gestaan. Zo nieuwsgierig als hij was vroeg  hij aan zijn moeder wie die jongen was, maar toen ze die foto zag, werd ze boos en stuurde de vrouw Zeke zonder eten naar zijn kamer. Dit snapte hij toen nog niet.

Vier jaar later toen hij oud genoeg was om op reis te gaan met een Pokémon, kwam hij achter de waarom zijn moeder zo had gedaan. Zeke had in die vier jaar niet stil gezeten en was op eigen houtje rond gaan vragen over die jongen op de foto. Hij kwam de vrouw per toeval tegen die bij zijn geboorte aanwezig was, zij vertelde echter dat hij nog een broertje had rondlopen, zijn tweelingbroer. Zeke was woedend op zijn moeder, ze had tegen hem gelogen en daar had hij zwaar de pest over in. Die dag pakte hij zijn spullen na een flinke ruzie tussen hem en zijn moeder nadat ze hem de waarheid had vertelt en vertrok naar Lumiose City. Zijn stiefvader deed er nog van alles aan om hem tegen te houden maar niets hielp, Zeke was al naar Lumiose City vertrokken. Na een dag of twee reizen naar de grote stad kwam hij aan en zocht Zeke het lab van Professor Sycamore, die hij vrij snel wist te vinden, daar kwam hij ook zijn vader tegen. Na het kiezen van zijn starter Pokémon, Nala de Fennekin, keerde Zeke terug naar zijn vader. De jongen wilde tijd inhalen met zijn vader maar vroeg vrijwel meteen naar Zack, de man vertelde hem dat zijn tweelingbroer al op reis was gegaan. Hij wist echter niet waarheen. Zeke vroeg of hij bij zijn vader in mocht trekken als hij zijn broer had gevonden, zijn vader vond dat niet erg en stemde daarmee in. Vanaf dat moment vertrok Zeke naar verschillende regio’s samen met zijn Fennekin, opzoek naar zijn broer.

Johto(11-12)
Zeke reisde eerst met Nala aan zijn zijde naar Johto. De jongen en zijn Fennekin kwamen veel Pokémon tegen die ze nog niet kende en ving er daar eentje, namelijk een Eevee. Dat was vlak na zijn aankomst in Olivine City. Zeke en Nala waren nog niet eens een uurtje op weg of ze werden al belaagd door het wezentje. Een hevig gevecht volgde tussen de Eevee en Fennekin waarbij van beide partij niet op wilde geven, Nala was echter wel de gene die hem versloeg, uiteindelijk. Het duurde echter wel een lange tijd totdat de Pokémon uiteindelijk bleef zitten. Zeke doopte de Eevee om tot ‘Kopa’ die vanaf dat moment een vitaal deel van zijn team werd. Ondanks dat de jongen nu vooral bezig was met de zoektocht naar zijn tweelingbroer trainde hij zijn Pokémon ook. Soms botste het tussen Kopa en Zeke omdat de Eevee het niet altijd eens was met zijn trainingsmethode. Hun band werd echter met de dag beter nadat Zeke de trainingen voor de Eevee aan paste waardoor, Kopa de jongen begon te accepteren als zijn trainer, ook dankzij Nala. Zeke reisde zeker een jaar door Johto heen die vooral bestond uit rond vragen naar zijn broer. Hij daagde echter geen gyms uit ondanks dat hij wel een trainer was. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat Zack hier niet in deze regio was, dus liet hij Johto achter zich en vertrok met Kopa en Nala naar een andere regio. Sinnoh.

Sinnoh(12-13)
Zodra Zeke en zijn Pokémon in Sandgem Town aankwamen, begon hun zoektocht opnieuw. De jongen begon zijn geduld langzaam te verliezen, maar zette koste wat het kost door,  hij had zijn tocht door Sinnoh bijna gestaakt, vanwege gebrek aan informatie. Sinnoh was een complete nieuwe omgeving met hele andere Pokémon dan in Johto en bovendien was het lastig voor Zeke om er zijn draai te vinden. Sinnoh was in vergelijking met Johto behoorlijk klein.  De jongen begon steeds minder vaak trainingen te geven omdat hij bijna geobsedeerd was naar het zoeken van zijn broer, dit viel bij Kopa in het verkeerde keelgat. De Eevee liep op een stormachtige dag van Zeke weg, dit gebeurde een halfjaar nadat ze aan waren gekomen, ze waren inmiddels in Hearthome City gearriveerd. Zeke die later in de avond achter de verdwijning van zijn Eevee kwam, rende halsoverkop de gutsende regen in, er niet oplettend dat het nog weleens gevaarlijk zou kunnen zijn voor de jongen zelf. Na drie kwartier zoeken in de regen en onweer vond hij Kopa zwaar toegetakeld bij een klif, hij had het zelf niet eens doorgehad dat ze zo ver van de stad waren afgedwaald.

Zeke nam het wezentje in zijn armen en wilde naar het Pokémon Center terug rennen, maar werd toen omringd door een paar Zangoose. Als Zeke had getraind met zijn Pokémon had hij nu niet tot zijn knieën in de problemen gestaan. De jongen mompelde een verontschuldiging tegen zijn Eevee die vervolgens koppig uit zijn armen sprong en beschermend voor Zeke ging staan om hem te beschermen. Nog voordat een van de Zangoose op hem af kwam stormen, begon zijn Eevee te gloeien en veranderde van vorm. Op het moment dat Kopa van vorm veranderde, vielen de Zangoose  zijn Pokémon tegelijk aan. Toen het licht verdween wist de pas geëvolueerde Eevee aan de kant te springen en een van de Zangoose zonder enkel probleem te verslaan, de andere Zangoose rende ervandoor. Uiteindelijk stortte de Umbreon van uitputting in elkaar en moest Zeke  zich alsnog door het bos haasten om het Pokémon Center te bereiken met Kopa in zijn armen, dat lukte hem wonderbaarlijk zonder zichzelf te verwonden. Toen de jongen het Center bereikte en hij zijn Umbreon af had gegeven bij zuster Joy, voelde hij een enorm schuldgevoel opkomen. Zeke dacht aan wat er had kunnen gebeuren als Kopa niet was geëvolueerd en daar wilde hij liever niet aan denken. Maar door wat er die avond gebeurde besefte Zeke ook, dat training dus belangrijk was, vooral voor Kopa en Nala. Juist voor hun begon hij de trainingen weer op te pakken.

Toen Kopa weer redelijk was opgeknapt besloot de jongen om verder te trekken door Sinnoh. Zeke ontmoette veel trainers en Coördinators, die onder de indruk van zijn Umbreon en Fennekin waren, hierdoor werd hij vaak uitgedaagd door trainers die zijn Umbreon er sterk uit vonden zien. Veel van deze gevechten ging hij nooit op in vooral omdat de rede die de meeste gaven, hij onzin vond. Kopa was voor hem geen voorwerp die je zomaar alles kon laten doen wat ze wilde, de Umbreon was zijn vriend net als zijn Fennekin dus stopte hij met vechten tegen trainers. Toen Zeke eenmaal dertien was geworden en zijn reis door Sinnoh langzaam tot een einde kwam omdat hij zijn broer nog steeds niet gevonden had, kreeg hij van zuster Joy een ei. Dat was op het moment dat  Zeke terug reisde naar Sandgem Town en hij aankwam in Hearthome City. De vrouw wachtte hem op in het Pokémon Center waar hij naar toe ging om uit te rusten. De zuster legde de jongen uit dat het ei was afgepakt van een inbreker, maar omdat er geen Day Care in de buurt was en de zuster Zeke kende, had ze besloten om het ei aan hem te geven. De jongen wilde dit ei eerst niet aannemen, maar de vrouw stond erop dat hij het uit liet komen. Zeke was overdonderd maar toch ook weer blij dat ze hem zo vertrouwde. De jongen trok de volgende dag verder naar zijn eindbestemming, Sandgem Town, met Nala aan zijn zijde. Zijn zoektocht naar zijn broer verliep niet echt lekker en Zeke gaf het uiteindelijk op, maar voordat hij echter terug zou keren naar Kalos, gebeurde er iets waardoor de jongen weer in zichzelf  begon te geloven en zijn doel niet op wilde geven, het ei dat hij twee weken terug had gekregen, kwam uit.  De jongen was blij met de komst van de jonge Shinx en noemde hem Kovu. Het wezentje had echter een mankement… hij was nogal bang voor hem. Dat verdween wel voor Zeke zelf naarmate hij hem beter leerde kennen, maar voor vreemde was dit echter een groot probleem. Kovu verstijfde helemaal van angst zodra een vreemde hem wilde aaien en  klampte zich vast om zijn benen. Zeke snapte niet waar het vandaan kwam waardoor hij zich zorgen maakte om de jonge Kovu.

Uiteindelijk kwam hij in Sandgem Town aan en hoorde een aantal toeristen praten over Kansai. Eerlijk gezegd voelde hij er niks voor om er naartoe te reizen, in eerste instantie. Maar toen hij Kovu zo zag trillen op zijn pootjes.. wilde hij iets doen om de Shinx te helpen, want het was tenslotte zijn Pokémon. Zeke besloot om de zoektocht naar zijn broer later te hervatten en om opnieuw te beginnen in Kansai. Hij wilde achter de oorzaak van Kovu’s gedrag komen, waar het vandaan kwam en wat voornamelijk de rede was voor zijn angst.  De volgende dag toen hij veertien werd,  kocht hij een kaartje en vertrok met de boot naar Kansai, met een nieuw doel voor ogen.

_________________

Godmode Zack met toestemming~


Laatst aangepast door Zeke Smith op ma maa 03, 2014 6:50 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Zeke Smith.   zo nov 17, 2013 3:13 pm

De geschiedenis van je personage is lekker lang, wat altijd een plus is. Behalve dat sommige zinnen soms een beetje lang zijn, is er verder niets wat is mis qua inhoud. Je karakterkaart is dan ook

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Zeke Smith.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Adventurers-
Ga naar: