IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Aarne Aalto

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aarne Aalto

avatar

Aantal berichten : 30

Karakter Kaart
Leeftijd: 13 Jaar
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Aarne Aalto   do nov 14, 2013 6:16 pm

Naam: Aarne Aalto
Leeftijd: 13 Jaar
Uiterlijk: Aarne heeft een redelijke lengte voor een jongen van zijn leeftijd, dus valt hiermee niet veel op. Voor de rest valt zijn donkerblauwe haar lichtelijk over zijn linkeroog, maar hij heeft er geen last van. Zijn zicht wordt door zijn haar niet veel belemmerd. Verder heeft de jongen bruine ogen en zit er een opvallend klein plukje haar op zijn hoofd. De jongen draagt verder nog een skibril die hij vrij weinig letterlijk op heeft, maar vooral bij zich heeft voor de sier. Zijn kleren passen verder prima bij elkaar. Hij heeft een bruine shirt aan en een donkerblauwe vest met lichtblauwe randjes. De ketting met een waterdruppel vormig voorwerp heeft dezelfde lichtblauwe kleur als de randjes van zijn shirt en vest. Zijn broek heeft dezelfde bruine tint als zijn shirt, maar dan net iets lichter. Zijn schoenen zijn verder donkerblauw met lichtblauwe randen.
Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Trainer
Karakter: Aarne is vrij stil en bot  van aard en zal zelden interesse tonen in trainers die hij niet ‘waardig’ vindt. Verder praat hij niet graag over zijn verleden in Kalos en al helemaal niet zijn ervaring met de plaatselijke eerste gym. Als een ander hem dat vraagt, zal hij dichtvallen en zich uit de voeten maken. De jongen weet namelijk nog niet hoe hij ermee moet omgaan. De wond van zijn ervaringen daar zijn nog niet genezen. Verder heeft de jongen geen vrienden en ziet hij diegene waarmee hij communiceert, meestal sterke trainers, als rivalen. Mede hierdoor weten zijn rivalen weinig over hem en reisde hij alleen. Alleen zijn ouders weten over wat er gebeurt was en dat wilde hij ook zo houden. Maar het is niet helemaal verloren, de jongen heeft een goed hart en haat mishandeling van Pokémon. De jongen gaat ook regelmatig naar de herdenkingsplaatsen van zijn Pokémon in Kalos, maar in Kansai zal hij regelmatig in een gebied waar hij op het moment is, aan hen denken.
Geboorteplaats: Lumiose City, Kalos.
Interesses:
• Gevechten
• Sterke trainers
• Uitdagingen
• Water Pokémon
• Vuur Pokémon
• Reizen
Familie:
Alexandra Aalto(Moeder)
Diego Aalto(Vader)


Pokémon:

Naam: Soturi
Soort: Froakie
Type: Water
Nature: Modest


Naam:Rohkea
Soort: Fletchinder
Type: Vuur/Vlieg
Nature: Jolly

Geschiedenis:
Aarne was geboren in een klein gezin die een kalm leven leidde in Lumiose City, voor zover het mogelijk was. De vader had een redelijk inkomen en de moeder zorgde goed voor hun zoontje. Het jongetje groeide vrij snel op en was een rustig, maar dolgelukkig kind die zijn tijd besteedde met speelgoed, eten en slapen. Hij kwam vrij vroeg in contact met Pokémon, doordat hij altijd trainers langs hun huis zag lopen met verschillende wezens achter hen aan. Zelfs midden op de straat liepen Pokémon rond! Later leerde hij ook over de plaatselijke gym die zich had gespecialiseerd in elektrische Pokémon. Het was een grote, onbekende wereld voor de jongen en het duurde een tijdje, voordat hij begreep wat ze waren, welke typen er waren en welke een voor, of nadeel voor elkaar hadden. Ondanks dat had hij niet genoeg interesse voor Pokémon om hem zijn speelgoed af te nemen.
Pas op de kleuterspeelzaal kwam hij meer in contact met Pokémon en begon hij een band met ze aan te leggen. De andere kinderen boeiden hem echter vrij weinig en zijn ouders waren bezorgd dat er iets mis met hem was. Er was eigenlijk niets mis en dat bewezen enkele testen, en hij kon prima communiceren volgens de logopedie. Het was een mysterie. In de eerste groepen van de basisschool werd het duidelijker dat de jongen geen contact legde, in de pauzes zat hij alleen onder een boom zijn boterham te eten, terwijl de rest voetbalde of in groepen over Pokémon zaten te praten. Eens kwam er wel een meisje van de groep naar hem toe om hem uit te nodigen, maar Aarne had nog nauwelijks kunnen reageren of ze sleurde hem mee de groep in. Hij raakte in een heftige discussie welke typen Pokémon beter waren, waarop hij neutraal reageerde dat het lag aan de trainer en de aanvallen die de Pokémon kon. De groep nam er geen genoegen mee en duwde hem letterlijk uit de groep. Aarne pikte het niet, maar het meisje nam het voor hem op en raakte gewond. Er ging iets los bij hem en spoedig raakte hij in een gevecht met diegene die het meisje omver had geduwd. Wegens de rijke afkomst van de duwer, werd alle schuld naar Aarne opgeschoven. De ouders waren geschokt, maar de jongen nam het neutraal op. De volgende keren dat het meisje hem benaderde, snauwde Aarne haar echter af om haar eigen bestwil. Zodoende liet ze hem met rust en kwam ze niet meer in de problemen en was het weer zoals het oude, weer alleen.
Het ging zo door, tot hij eindelijk 10 was geworden, de minimale leeftijd om je eerste Pokémon te halen. Steeds meer klasgenoten verdwenen uit de klas, totdat hij bijna de enige aanwezige was in de lessen, buiten het meisje. Nog steeds ging hij niet met haar om en leek het hem ook leuk om door Kalos te reizen. Hij vertelde zijn ouders erover en die twijfelde eerst sterk, maar zagen dat hij het echt wilde en zouden het de school vertellen. De volgende ochtend reisde hij naar het lab en haalde daar zijn starter, een Froakie. Eenmaal buiten kwam hij het meisje tegen met een Fennekin in haar armen en een zachte glimlach op. De jongen had haar begroet met een kort knikje en liep haar voorbij, maar het meisje had hem tegengehouden en kraamde onzin uit. Iets over liefde, een begrip waarover Aarne sterk over het bestaan twijfelde. Hij was pas tien! Aarne zei midden in haar onzin reeks haar vaarwel en verliet de stad om zijn reis te beginnen. Het meisje bleef versteend achter en zakte toen huilend in elkaar. De jongen vond vijf Pokémon van diverse typen met onder andere zijn Froakie en Fletchling. Na dagen getraind te hebben, daagde hij de eerste gym uit. Het was een insect gym. Eerst vocht de jongen tegen een paar trainers die dachten dat hij het niet waard was. Aarne versloeg de drie trainers, maar niet zonder enig verlies. Drie Pokémon van hem werden genadeloos verslagen, maar echter … voor altijd. Ze stierven namelijk ter plekke aan de ernstige verwondingen die ze hadden gekregen. De PC was net te ver om ze te redden. Het was vreselijk voor de jonge trainer en de moed was hem in zijn schoenen gezonken toen hij eindelijk de gymleider kon uitdagen. Met zijn laatste drie Pokémon vocht hij voorzichtig, maar uiteindelijk stierf er toch een Pokémon. Dat was het punt dat hij de uitdaging maar stopte voor de veiligheid van de laatste twee Pokémon. Huilend met zijn Froakie en Fletchling zat hij voor de gymleider die hem wilde troosten. Woedend kwam hij overeind  en tikte hard de troost gevende hand van de dame weg. Het had geen zin. De jongen snelde naar de PC en wist zijn twee Pokémon te redden. De jongen raakte depressief en besloot terug te keren naar zijn huis, waar hij als eerst het meisje tegenkwam met haar Fennekin. Haar ogen waren vochtig en stonden bezorgd. Ze had het gehoord. Dit hielp de jongen zeker niet. Maar hij kon zijn emoties niet achter houden en huilde bij het meisje uit over zijn verlies. Spoedig begroef hij zijn verloren Pokémon en staakte hij zijn avontuur een lange tijd. Pas na ruim drie jaar pakte hij het weer op en besloot hij te beginnen in een regio ver van Kalos vandaan. Al die tijd had hij sterker kunnen worden en pas recentelijk drong dat besef door. Zelfs het meisje had haar droom voortgezet in Kansai en was sterker geworden. Waarom ze er ook heen trok, wist hij niet, maar hij wilde haar in ieder geval niet zien. Pas wanneer hij sterker was.
Extra:-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Aarne Aalto   do nov 14, 2013 7:21 pm

Op een aantal grammaticale fouten na, heb ik niets op te merken aan je KK. Bij deze is hij dan ook

GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Aarne Aalto
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: