IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Keii Weismann

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Keii WeismannAantal berichten : 11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Karakter Kaart
Leeftijd: 24 Year
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Keii Weismann   wo nov 13, 2013 3:43 pmKeii Weismann
The Basics


Naam: Keii Weismann
Leeftijd: 24 Jaar
Geslacht: Man
Grootte:  1.85 m
Trainer/Coördinator/Breeder/Misc: Trainer
Geboorteplaats:  Unova - Nacrene City
Geboortedag: 8 december
Familie:
- Misaki Weismann (Father)
- Ayumi Yagami (Mother)
- Jay Weismann (Older Sister)
Interesses: Zijn grootste interesseren is fotografie. Waar hij ook heen gaat, hij heeft altijd zijn camera bij voor als er iets is dat getrokken moet worden. Dit kan werkelijk van alles zijn, van mensen tot pokémon tot mooie plaatsen. Zijn 2de en meer sadistische persoonlijkheid kan hier wel eens misbruik van maken. Zo kan het zijn dat hij mensen letterlijk gaat stalken en foto's van hen gaat trekken.

Keii is een lange man met een bleke huid. Hij heeft zeer lange groene haren dat donkerder wordt aan de uiteindes. Net zoals zijn haar zijn ook zijn ogen groen. Zijn pony valt vrijwel altijd over zijn gezicht heen tot aan zijn kaken. Aan de rechter kant heeft hij zijn haar in een vlecht gebonden om zo toch een klein deel van zijn haar uit zijn gezicht te houden. Altijd heeft hij een zeer vriendelijke gezichtsuitdrukking, maar dit veranderd wanneer zijn 2de persoonlijkheid het weet over te nemen. Als dat het geval is, is hij haast altijd te zien met een gemene, sadistische grijns op zijn gezicht. Altijd heeft hij een zwarte hoed op met een zwart/witte rand er rond. (Klikje)

The History


Nooit heeft Keii zich echt ergens thuis gevoeld. Enkel thuis, daar waar zijn ouders en zus waren en waar het voor hem een vertrouwde omgeving was. Op school was het voor hem echt verschrikkelijk. Door zijn groene opvallende haren was hij snel het onderwerp van iedereen, maar zeer vaak het slachtoffer van pesterijen. Dit zorgde ervoor dat de jongen binnen bleef wanneer hij niet buiten moest komen, en hij zeer gesloten werd. Op school waren er soms wel mensen die met hem wouden praten, maar hij wou niet met hen praten. Hij had gewoon schrik dat het een valstrik zou zijn, dat ze hem achter zouden laten wanneer dat ze hem beu waren. Natuurlijk wisten zijn ouders hier van, en op de dagen dat hij het echt moeilijk had mocht hij dan ook thuis blijven van hen. Voor hen was het natuurlijk ook niet leuk om hun zoon zo te zien. Ze hadden er alles aan gedaan om het te veranderen maar niets leek te werken. Zijn zus had voor hem zelfs een pokémon gevangen. Een Bagon die tot op de dag van vandaag nog steeds bij hem is. Ze had gedacht dat het hem vrolijker zou maken. Keii was ook zeer blij met de pokémon, het was de eerste die hij echt een vriend kon noemen. De Bagon was haast altijd bij hem en ging overal mee naar toe. Alleen niet naar school want dat was verboden. Ondertussen veranderde dat nog steeds niet aan hoe het voor de rest was. Op school was hij nog steeds het slachtoffer van alles, tot het op een dag gewoon over was.

Keii wist niet wat er gebeurt was, maar ineens liet iedereen hem gewoon met rust. Als hij dan toch eens iets wou zeggen leken mensen schrik van hem te hebben, en de pestkoppen kwamen naar hem toe alsof ze ineens vrienden waren. Iets wat ze kennelijk ook waren. Dit gebeurde wanneer dat Keii ongeveer 18 jaar jong was. Hij had werkelijk geen flauw idee wat er gebeurd was maar hij stelde geen vragen. Natuurlijk wist hij dat er een deel van zijn geheugen ontbrak, zo kon hij niet herinneren wat er de dag ervoor was gebeurt. Hij wist dat hij naar school was gegaan maar daar hield het mee op. Echt veel vragen stelde hij er niet over. Hij was al lang blij dat alles ineens anders was, dat hij kon praten met anderen zonder een vieze blik te krijgen.

Vanaf dat moment werd de jongen steeds zekerder van zichzelf. Soms had hij van die momenten dat hij terug onzeker werd, zeker wanneer het pesten dreigde terug te komen, maar de dag nadien was dat altijd weer helemaal anders. Het gebeurde ook vaker dat hij zich dingen niet meer kon herinneren, maar hij durfde het tegen niemand te zeggen. Soms kreeg hij wel eens vreemde vragen waar hij geen antwoord op wist, maar die probeerde hij altijd te ontwijken. Zijn ouders zouden natuurlijk zijn ouders niet zijn als ze het niet zouden opmerken. Ze hadden al een langere tijd door dat er iets niet klopte aan hun zoon maar als ze erover wouden spreken begon Keii altijd ergens anders over. Ondertussen was fotografie een grote passie van de jongen geworden. Hij was kleinschalig begonnen maar naarmate hij ouder werd kreeg hij steeds een betere camera en werden zijn foto's steeds beter. Op zijn 24ste besloot hij om te gaan reizen. Hij wou meer plaatsen gaan bekijken en wou foto's hebben van al de pokémon die er bestonden. Natuurlijk nam hij zijn trouwe vriend Bagon mee. Zo kwam hij terecht op Kansai waar dat zijn reis nu verder gaat terwijl dat hij ondertussen zijn Bagon traint en opzoek gaat naar andere pokémon.


The Personality

Op het eerste zicht is er niets mis met de jongen, bij een eerste ontmoeting zou je gewoon denken dat het een persoon is als elk ander. Naar maten je hem beter kent en vaker tegen komt zal je verschillende veranderingen kunnen zien. Zo is zijn karakter ineens helemaal anders dan de vorige keer. Dit komt door de dubbele persoonlijkheid die hij heeft. In veel gevallen neemt je tweede persoonlijkheid ook een eigen naam aan maar bij Keii is dat niet het geval. Welke persoonlijkheid hij ook heeft, hij zal altijd naar dezelfde naam luisteren en zich met dezelfde naam voorstellen. Hij is zich niet bewust van de twee persoonlijkheden en als je er iets over zou zeggen zou hij het ook meteen ontkennen.

Persoonlijkheid 1 Dit is zijn ware ik, degene die hij altijd al geweest is. Hij is hier een vriendelijke jongen die altijd klaar staat om iemand te helpen. Het is zeer moeilijk om hem kwaad te krijgen en hij heeft verbazingwekkend veel geduld. In tegenstelling tot zijn andere persoonlijkheid zal hij hier nadenken over zijn acties omdat hij andere mensen niet pijn wil doen. Niet fysiek maar ook niet mentaal. Keii is zeker een persoon die om andere geeft, hij zou letterlijk alles voor een ander doen. Zo zou hij nog voor een auto durven springen als hij daarmee een ander kan redden. Dit is iets dat zijn andere tegenstrijdige persoonlijkheid niet toe laat. Ook is hij vrij gevoelig. Hij houd er absoluut niet van als mensen hem beledigen of kwaad doen, enkel durft hij daar niets tegen te doen. Als je hem zou uitschelden zou hij eerder de andere kant op kijken en niet reageren. Zelfde geld voor als je hem slaat, hij zou nooit terug durven slaan. Een klein detail is nog dat hij zich niets kan herinneren van wat zijn alter ego doen. Als hij je zou slaan, en je zou hem er vervolgens over aanspreken zou hij zich er niets van herinneren. Dat is iets dat hij vreselijk vervelend vind doordat hij zo altijd gaten in zijn geheugen lijkt te hebben.

Persoonlijkheid 2 Deze persoonlijkheid is volledig anders van zijn eerste. Dit is degene die er later bij gekomen is en eigenlijk meer zijn slechte kant. Je moet er niet veel voor doen om hem kwaad te krijgen en hij is zeer sadistisch. Als je wacht om zijn medelijden kan je nog zeer lang wachten en voor hulp moet je ook niet bij hem komen. Hij geniet van de pijn van anderen en geeft enkel om zichzelf en zijn eerste persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid vind dat hij Keii tegen anderen moet beschermen. Zo zal hij altijd optreden als Keii iets doet waarbij hij zijn leven in gevaar zou brengen. Ook als Keii echt in gevecht is met een ander maar niets durft te doen zal hij het meteen overnemen. In dat opzicht is hij zeer beschermend. Met hem wil je echter geen ruzie maken. Hij heeft geen schrik om zijn mond open te trekken en in de aanval te gaan. Hierdoor is hij een zeer impulsief persoon, hij zal eerst doen en dan pas nadenken over de mogelijke gevolgen. In tegenstelling tot de eerste persoonlijkheid kan hij zich wel herinneren wat die doet. Alles wat persoonlijkheid 1 doet onthoud hij dus.

The PokemonsBagon ♂
Rock Head Pokémon
Team/Box: Team

Evolutie; 1

Type:
Played by L.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Keii Weismann   wo nov 13, 2013 7:11 pm

Welkom op Kansai!

Ten eerste, prachtige sheet! Zoiets zou ik niet meer kunnen maken.
Buiten de goede beschrijvingen, valt mij degelijk iets op. Deze faceclaim ken ik namelijk al van de animé 'Amnesia' en zijn fotografeer hobby&tweede personaliteit zijn direct overgenomen. Dit maakt jouw account minder origineel. Wat ik van je vraag is om zijn karakter aan te passen, evenals zijn hobby. Een opvallend feitje is dat de beschrijving van zijn uiterlijk bijna de letterlijke vertaling was van wat over zijn 'Appeareance' op een wikia stond. Probeer echt creatiever te zijn, gezien je bewees met je prachtige setje&sheet dat jij het in je hebt.
Daarna zal ik nogmaals jouw kk controleren! ;)

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Keii Weismann
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: New Characters-
Ga naar: