IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Cecille Skarsgard

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecille Skarsgard

avatar

Aantal berichten : 113
Leeftijd : 22

Karakter Kaart
Leeftijd: 17 jaar
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Cecille Skarsgard   wo nov 13, 2013 11:27 am


“If you're alone, I'll be your shadow.  If you want to cry, I'll be your shoulder.  If you want a hug, I'll be your pillow.  If you need to be happy, I'll be your smile.  But anytime you need a friend, I'll just be me.”

Naam: Cecille Skarsgard
Bijnaam: Cécé(mel)
Leeftijd: 16 jaar
Geslacht: Vrouwelijk

Geboortedatum: 10-04-1997
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Ecruteak City || Johto
Familie:
 • Vader || Fredrik Skarsgard
 • Moeder || Lena Skarsgard

Uiterlijk: Cecille heeft fel blond haar dat tot ongeveer haar kont reikt. Meestal zit het wild en alle kanten op, maar haar blonde lokken zijn hetgeen waar ze het meeste van haar tijd aan besteed als het op haar uiterlijk aankomt. Gepaard met haar blonde haren gaan haar opvallend lila gekleurde ogen, die je doordringend aan kunnen staren wanneer dat nodig is. Buiten dat draagt ze ten alle tijden haar oranje cirkelsjaal om haar nek, maar buiten dat heeft ze verder geen andere accessoires; de grijs paarse bandana om haar linkerbeen niet meegerekend. Cecille’s kledingstijl bestaat meestal uit een simpele tanktop en vest, waarvan deze zodanig is geopend dat het logo op haar tanktop nog net te zien is. Dit is het familiewapen van het gezin dat de hare onder hun dak hebben genomen. Verder ligt het aan het seizoen wat ze eronder draagt: In de zomer zwarte shorts met daaroverheen een kort rokje en kniehoge laarzen, waarboven haar sokken uitkomen, en in de winter een simpele broek met daaroverheen dezelfde laarzen. Verder draagt ze nog zwarte, vingerloze handschoenen.
Karakter: Als je Cecille moet beschrijven, dan zeggen de meeste dat ze iemand is die anderen leert zwemmen door ze in het water te duwen. Ze is dus erg direct en kan daarom soms bot uit de hoek komen, maar meestal bedoelt ze het allemaal wel goed. Sarcastische opmerkingen zijn daarbij inbegrepen. Cecille houdt van lichamelijk contact en is daarom niet bang om een wildvreemde een ‘bearhug’ te geven. Helaas kent ze haar eigen kracht niet, dus is er nog een mogelijkheid dat ze mensen hun rug breekt wanneer ze dit doet.  Energiek is een ander woord dat gebruikt kan worden om haar te beschrijven, maar dat is ook meer dan logisch, gezien haar kijk op het leven. Haast alles weet haar aandacht wel op een positieve manier te trekken en als het dat niet doet, dan laat ze dat zeer goed merken. Cecille is namelijk niet op haar mondje gevallen en staat klaar om haar mening te verdedigen – letterlijk en figuurlijk. Ondanks dat ze vrij geduldig kan zijn, heeft ze een kort temperament; nog een factor die haar tot een echte vechter maakt.
Likes:
 • Haar familie, zowel haar adoptieve ouders als het gezin dat de hare in huis heeft gelaten
 • Sporten/bewegen
 • Woordgrappen

Dislikes:
 • Langer dan een half uur stilzitten
 • Fancy etentjes
 • Opdringerig gedrag


Trainersoort: Trainer
Pokémon: Sivar || Tyrogue: Sivar is een nieuwsgierige pokémon. Hij is nog vrij jong en wilt de buitenwereld ten alle tijden heel graag ontdekken. Alles dat nieuw voor hem is krijgt zijn aandacht, maar zodra hij weer iets anders in beeld krijgt, stort hij zich daar helemaal op. Zijn trainer heeft erg veel invloed op hem, waardoor haar karakter nog wel eens in de zijne wilt terugkomen. Net als Cecille heeft hij de concentratie van een vlieg en springt van de hak op de tak. Energiek is hij ook – tot op het punt dat hij haar nog wel eens kan overwinnen als het op uithoudingsvermogen aankomt.  
Themesong:The Offspring - You're Gonna Go Far Kid

Geschiedenis:
Cecille’s geboorte was niet bepaald gewenst bij haar biologische ouders. Ondanks dat kozen ze er niet voor om haar meteen voor adoptie op te geven. Die maakten ze pas drie jaar later, toen bleek dat hun dochter een echt probleemkind bleek te zijn. Ze wilde meteen hebben waar ze om vroeg, gebruikte haar woede als drijfveer om agressie in te zetten wanneer ze het niet kreeg en vergde bovenal veel aandacht. Daarom besloten ze het meisje op een nacht achter te laten bij een ander gezin op de stoep, haar wijs makend dat ze verstoppertje gingen spelen en dat ze tot twintig moest tellen. Natuurlijk kon ze dat toen nog niet, maar verder dan vijf kwam ze niet eens, aangezien de deur al snel openzwaaide en een chagrijnige man naar buiten stapte. Toen hij het blonde meisje echter zag staan, verdween de chagrijnige uitdrukking van zijn gezicht. Cecille kan zich zelf niet veel herinneren van die ene avond of de tijd ervoor, maar ze was het gezin wel dankbaar dat ze haar op zich namen. De Skarsgards waren arm, moesten hard werken voor hun geld en lieten haar toch de liefde voelen die ze zo nodig had.

Toen Cecille ongeveer zeven jaar oud was, was het gezin bijna bankroet. Ze stonden in het rood en konden hun huis niet meer betalen, dus moesten waarschijnlijk op de straat gaan wonen. Ze zagen het maar somber in, totdat een familievriend ingreep en ze aanbood bij hen in te trekken. Veel keuze hadden ze niet, dus na wat overleg trokken de Skarsgards in bij de Celica’s. Het was een semirijk gezin wat veel tot hun beschikking had en bovendien zelf een klein dochtertje hadden, die ongeveer drie jaar jonger dan Cecille was. Zij had dus meteen een soort klein zusje erbij gekregen waar ze mee op kon trekken, maar veel had ze nog niet aan het kleine meisje. Niet alleen omdat zij nu overdag naar school ging. Ook omdat de jonge Celica vrij verlegen was en niet veel contact wilde leggen. In tegenstelling tot veel andere dingen in het leven bleef Cecille bij haar geduldig. Uiteindelijk had ze het zover gekregen dat ze haar ‘zusje’ een verhaaltje mocht voorlezen voor het slapen gaan, wat de nachten erop een soort avondritueel voor de twee werd.

Ondanks dat Cecille geen gedragstoornissen meer had en eigenlijk vrij vriendelijk was tegen haar medemens, wilde ze nog weleens extreem agressief uit de hoek komen wanneer ze zich bedreigd voelde of wanneer er iets over haar familie werd gezegd. Dit resulteerde erin dat ze met die agressie om moest leren gaan en werd ze op boksen gezet om die overtollige energie kwijt te kunnen. Ze was toen ongeveer twaalf jaar oud. Sindsdien houdt Cecille zich veel met sporten bezig, waardoor ze iets gespierder lijkt dan de gemiddelde meid van haar leeftijd. Het is niet erg zichtbaar, maar wel te voelen als ze je een stoot verkoopt. Door dit voorval heeft ze ook een enorme voorkeur ontwikkeld jegens vechtpokémon – hoewel het niet echt een obsessie is te noemen.
Cecille groeide tevens op tussen pokémon liefhebbers, waardoor ze af en toe afscheid moest nemen van een vriend of vriendin omdat deze op reis ging. Zij wilde dat zelf ook wel, maar begreep dat haar eigen gezin daar geen geld voor had en, net als haar ouders, wilde ze het niet aan de Celica’s vragen. Daarom begon ze zelf te werken voor haar geld, hielp mee in het huishouden van hun opvanggezin uit dankbaarheid en schoof haar spaarcenten aan de kant om een ticket naar een andere regio te kunnen betalen. Johto sprak haar niet zoveel aan omdat ze er woonde en voelde dus niet als een echt avontuur aan. Vier jaar lang besteedde ze haar vrije tijd aan het kunnen verdienen van geld, maar tegelijkertijd gaf ze het snel weer uit. Sparen was niet haar ding – daar had ze de zelfcontrole niet voor. Als ze iets leuks zag, was ze haar doel weer uit het oog verloren.

Gelukkig was de tijd toch nog daar. Op haar zestiende verjaardag kreeg ze van de Skarsgards een eigen pokémon. Een Tyrogue; oftewel een vechtpokémon. De twee hadden zelf ook geld opzij gezet om haar dit cadeau te kunnen doen, samen met het andere gezin. Cecille besteedde nu de helft van haar vrije tijd aan het leren kennen en trainen van haar pokémon, terwijl de andere helft nog altijd opging aan werk en sporten. Ze noemde de Tyrogue ‘Sivar’ en leerde hem, buiten zijn aanvallen onder de knie te krijgen, ook de vechttechnieken die zij kende. Sivar was erg leergierig en een vriendelijke pokémon, dus Cecille was haar pleegouders eeuwig dankbaar voor hun cadeau. Een half jaar nadat ze hem kreeg, had ze eindelijk genoeg geld weten te sparen om naar een andere regio te vertekken. Ze koos ervoor om naar Kansai te trekken, hopend daar nog een oude vriend of vriendin tegen te kunnen komen. Het afscheid was erg moeilijk, vooral met de jonge Celica, maar ze beloofde geregeld contact op te nemen en zo snel mogelijk naar huis te komen om al haar avonturen aan haar ‘zusje’ te vertellen.

Trivia:
 • Sivar’s naam betekent ‘zegevierende verdediger’.
 • Cecille betekent ‘blind’. Dit is niet zozeer omdat ze daadwerkelijk blind is – maar eigenlijk geen oog voor subtiliteit heeft. Hierdoor is ze wel vaker in de problemen gekomen. Haar echte naam weet ze niet; Cecille is de naam die haar pleegouders haar gaven.
 • Cecille maakt woordgrappen. Niet altijd, maar zodra ze een kans ziet, dan grijpt ze die. Ze vindt ze altijd zelf erg amusant en waarschijnlijk is ze ook de enige die hiervan kan genieten.
 • Hoewel ze erg veel van woordgrappen houdt, is ze zelf erg slecht erin. Erg slecht.
 • De band tussen haar en zusje Celica is erg sterk. Ze mogen dan geen bloedverwante zusjes zijn, maar zo hecht is hun vriendschap dus wel.
 • Omdat de Celica’s nogal rijk zijn, hielden zij nog wel eens een deftig etentje bij hen thuis of in chique restaurants. Helaas moest ze van de partij zijn, maar dit zorgde er enkel en alleen voor dat ze een afkeer jegens dit soort dingen kreeg.
 • Cecille heeft nog nooit een relatie gehad, maar heeft voorkeur naar beide geslachten. Hier is ze zelf wel van bewust, maar buiten haar weet alleen haar zusje het.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Cecille Skarsgard   wo nov 13, 2013 12:19 pm

Wauw, een hele nette Karakter Kaart!
Het is leuk dat je er meerdere dingen eraan bijgevoegd hebt, zoals de 'likes' en de 'trivia'. Haar karakter, uiterlijk en geschiedenis is ook haarfijn duidelijk uitgetypt.
Hierbij is jouw Karakter Kaart ...
GOEDGEKEURD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Cecille Skarsgard
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: