IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Wayne Kilburn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wayne Kilburn

avatar

Aantal berichten : 85
Woonplaats : Echt niet in een hoofdstad *kuch* van *kuch* Nederland

Karakter Kaart
Leeftijd: 12 Jaar
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Wayne Kilburn   di nov 12, 2013 7:18 pm


Naam: Wayne Kilbun
Leeftijd: 12 Jaar
Uiterlijk: Wayne is een vrij kleine, blonde jongen met oranje ogen. Zelden doet hij zijn zwarte cowboy hoed af, omdat het eens van zijn vader was. Het is hem dus zeer dierbaar. Voor de rest draagt hij een simpel oranje vest met witte randen bij de polsen en nek. Onder zijn vest draagt hij een  dun zwart T-shirt. De tas die hij draagt heeft een zachte groene kleur, evenals zijn sportschoenen.  Verder heeft hij altijd een fel witte broek aan die enkel tot zijn knieën reikt.
Type Trainer(Trainer, Coördinator, Breeder of Scientist): Trainer
Karakter: Wayne is een vreemde jongen. Buiten het feit dat hij gedraagt naar zijn leeftijd: hyperactief, enthousiast, fantasievol, koppig en vriendelijk, heeft hij ook soms zijn duistere kanten. De trauma van de tornado die zijn vredige leven verwoest had, heeft zeker zijn sporen achter gelaten bij deze jongen. Als anderen beginnen over van wie zijn hoed is, waar zijn ouders zijn en dat hij een verwend geval is, variëren zijn reacties. Meestal houdt hij zich in om in woede uit te barsten, maar beledigt hij in het proces de ander. Dat is deels de reden waarom de jongen vrij alleen is. Indien hij een woede uitbarsting heeft, kan hij venijnig voor een kind van zijn leeftijd aanvallen met woorden én lichamelijk. Het had eens zelfs een bloedneus bij zijn toenmalige beste vriendin veroorzaakt. De jongen probeert vandaag de dag vrolijk het leven door te komen, eigenlijk met een neppe glimlach en enthousiasme, zodat men er niet naar zal vragen en zijn reputatie verbeterd.
Geboorteplaats: Granit City
Interesses: Wayne heeft vooral interesse in Normale Pokémon, wegens zijn afkomst. Ook houdt de jongen van natuur, uitdagingen en ook technologie. Hij is immers niet zoveel technologie gewend, hij heeft dan ook nauwelijks een mobiel en weet nauwelijks wat hij met een TV aan moet.
Familie

Zephyr Kilburn[Vader](R.I.P.)
De vader van Wayne was een bekende in de stad en voor een reden: hij was een sterke trainer. De man was zeker niet sterker dan de plaatselijke gymleider, maar met zijn trouwe Tauros, Miltank, Zebstrika en Rapidash kwam hij aardig in de buurt. Hij was verder een vrijgevige, vriendelijke, kalme en soms koppige figuur in de stad. Echter stierf hij toen de tornado over Granit City heen raasde toen Wayna amper vijf jaar oud was. De Pokémon van hem verblijven ze nu bij de ouders van zijn vrouw.

Anestasia Kilburn[Moeder](R.I.P.)
De moeder van Wayne was zachtaardig, kalm en had Noah City achter haar gelaten om in Granit City te gaan wonen. Ze had genoeg van de drukte en stress. Zodoende ontmoette ze de lokale bekende figuur, Zephyr Kilburn en al snel waren ze getrouwd en kregen ze hun enige en eerste kind: Wayne Kilburn.  Het ging echter slecht met de moeder na de geboorte van haar zoon en al spoedig kwam ze te overlijden.

Roger Kilburn[Opa, moeder's kant]
Hij is vrij knorrig en heeft een spuughekel aan alles wat enigszins ‘modern’ is. Zijn haat jegens technologie was zo groot dat hij in zijn jongere jaren had geprotesteerd tegen de plaatsing van een Pokémon Center. Nog steeds de dag heeft hij er een hekel aan, maar raakt hij er toch zeer langzaam aan gewend op zijn oude dag.

Yanita Kilburn[Oma, moeder's kant]
Yanita is een vrijgevig persoon die graag anderen helpt en van nature zeer naïef is. Het bracht haar vroeger in de problemen, maar tegenwoordig weet ze wel beter. In tegenstelling tot haar man, verwelkomt ze enigszins de opkomst van de technologie in haar stad.

Kalion Stone[Opa, vader's kant](R.I.P.)
Kalion was in zijn verleden een coördinator geweest die vijf lintjes wist te behalen met gebruik van zijn Boufallant. De man werd vrij bekend, maar vond al die roem irritant, zeker omdat coördinatoren vooral meiden waren in zijn tijd. Al spoedig was hij gelukkig oud nieuws en verhuisde hij naar de rustgevende Granit City. Daar ontmoette hij zijn toekomstige vrouw, trouwde en stierf uiteindelijk aan ouderdom, evenals zijn trouwe Pokémon.

Feranda Stone[Oma, vader's kant](R.I.P.)
Feranda was een prikkelbare, ondeugende, bijdehandse trainer die alleen reisde en de meeste badges wist te verdienen. Ze gaf nauwelijks om anderen en enkel om haar Pokémon en de badges. Na haar afgang tegen de achtste gym raakte ze in een depressieve sleur en besloot ze de tijd door te brengen met trainen, dat deed ze in Granit City. Al spoedig leerde ze Kalion kende en vreemd genoeg klikte het. Uiteindelijk stierf ze door haar leeftijd.

Pokémon:


  • Blitzer(Chimchar, Male)
    Nature: Jolly

Geschiedenis:
Een baby met korte, blonde haartjes kwam twaalf jaar geleden ter wereld in een ouderwets huisje in Granit City. Het kind blèrde luid, maar was volledig vitaal. De ouders waren trots op hun pasgeboren zoon, maar baarden zich zorgen. De moeder was er slecht aan toe en ze waren niet naar een ziekenhuis gegaan, omdat er geen tijd meer voor over was. Ze ademde vrij oppervlakkig en had een hoge koorts. De man was radeloos en haalde vele burgers erbij voor hulp, maar geen van hen wist wat ze met de moeder aan moesten. Hun laatste hoop was een zuster van de Pokémon Center die iets wis te improviseren om het voor de nieuwe moeder gemakkelijker te maken, maar het was te laat. Ze haalde de volgende morgen niet. De vader was zwaar depressief geworden, maar moest voor zijn zoon zorgen. Met moeite liet hij het kind achter bij de ouders van zijn vrouw en beloofde hij de opvoeding te vervolgen als hij zich had hersteld. Wayne groeide op tot een vrolijke kleuter en hield ervan om met de Pokémon van zijn vader te spelen in plaats van de ouderwetse blokken. De jongen was gezond en leerde alles op een gemiddelde tempo. De stel werd naarmate de eerste twee jaren verstreken wel ongerust over de verloofde van hun overleden dochter en besloten hem te bezoeken. Daar kwamen ze hem zwaar gehavend tegen, omdat hij een zelfmoord poging probeerde. Ze waren op tijd gekomen en brachten hem naar een ziekenhuis. De vader was te redden en ditmaal heelde de tijd deels de diepe wonden die het overleden van zijn bruid hadden achtergelaten. Hij nam zijn zoon op en begon opnieuw. Wayne was niet veranderd, maar moest wel wennen aan de voor hem vreemde man. Uiteindelijk voelde hij zich degelijk op zijn gemak en was hij dolgelukkig dat hij nog met zijn Pokémon kon blijven spelen. Drie jaar lang ging het goed en maakte Wayne vrienden in groep 1. Een woeste tornado maakte binnen een middag een einde aan meerdere burgers van Granit City, onder ander zijn vader. De jongen begreep het begrip ‘dood’ niet en werd weer opgenomen bij zijn opa en oma. Zijn ervaring op school veranderde wel. Zijn vrienden vermeden hem en waren ongerust over hem. Wayne begreep het niet, maar toen hij echt over de ‘dood’ kreeg te horen, brak alles om hem heen. Ter troost gaven zijn opa en oma hem de hoed van zijn vader, maar het verwoeste de jongen erger. Uiteindelijk verloor hij zijn vrienden door woede uitbarstingen en kwam hij op het punt waar hij nu was. Ter ere van zijn vader besloot hij ook een trainer te worden.
Topics: Starter Problem's


Laatst aangepast door Wayne Kilburn op wo nov 13, 2013 9:56 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Wayne Kilburn   wo nov 13, 2013 7:51 pm

Je karakterkaart zit goed in elkaar, er is niets dat ik echt mis. Het is te zien dat je veel tijd hebt gestopt in Wayne's familie.
Je karakterkaart is bij deze
GOEDGEKEURD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Wayne Kilburn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: