IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 I didn't study for this

Go down 
AuteurBericht
Jean-Pierre De Graaf

avatar

Aantal berichten : 5

Karakter Kaart
Leeftijd: 32 jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: I didn't study for this   di jul 04, 2017 10:41 am

De frisse berglucht vormde een groot contrast tegenover de tropische temperaturen van Alola. Dat had Jean-Pierre niet tegengehouden om dit gebied te bezoeken, al deed hij wel even de moeite om de knopen van zijn trenchcoat dicht te doen. Cesar liet minder duidelijk zien of hij last had van de koude wind, maar Jean rekende erop dat de dikke vacht van de Lycanroc hem wel warm genoeg zou houden.

Uiteindelijk kwam het tweetal aan in het veld waar het hen om te doen was: Sacred Stone Field. Deze plek was op zijn zachtst gezegd fascinerend en Jean begaf zich meteen naar de dichtstbijzijnde stenen pilaar. Met zijn handen in zijn jaszakken weggestopt keek hij naar de markeringen in de steen, duidelijk uitgehakt door mensen. Zo bleef hij even staan kijken, terwijl Cesar kalmpjes naast hem bleef zitten. Uiteindelijk zette Jean een aantal stappen naar voren en raakte hij één van de uitgehouwen lijnen aan, die hij volgde met zijn vingertoppen. Hij was dusdanig geconcentreerd naar de lijn aan het kijken dat hij niet in de gaten had dat er iemand in de buurt was, in tegenstelling tot zijn trouwe Lycanroc die een vlugge blik wierp op de vreemdeling.


& Darrin

_________________
People assume that time is a strict progression of cause to effect,
But actually it's more like a big ball of wibbly wobbly...
time-y wimey... stuff.
--
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Darrin van Goat

avatar

Aantal berichten : 3
Leeftijd : 21

Karakter Kaart
Leeftijd: 27 Jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: I didn't study for this   vr jul 28, 2017 6:34 pm


Even had hij een dag voor zichzelf nu het zondag was en daarmee zijn eigen winkel gesloten was. In tegenstelling tot de meeste ging hij niet uit met vrienden op een dag als deze, nee, hij zocht naar nieuwe toevoegingen voor zijn zaak. En één van de gebieden op zijn schema was de Sacred Stone Field. Er waren zoveel mythische geruchten over dit gebied, en elke keer dat hij er kwam had hij weer tien pagina’s vol aan speculaties in zijn notitieboekje. Het hielp ook dat het gebied meestal verlaten was maar tot zijn schrik… Een ander persoon?! Direct vertrok zijn gezicht, zeker toen het figuur juist té dichtbij één van de oudste delen van de locatie zat. Het.. meest.. interessante.. deel! Dat was zijn plaats! Met bijna opgeblazen wangen stapte hij al richting de ander, totdat de Lycanroc van de ander hem al opgemerkt had. Ai. Ehm. Hem en natuurlijk Bonsai, die alert naar de Pokémon keek. Het leek op een roofPokémon dus hield ze gelijk haar horens voor zich, al stelde die niet veel voor. Dit gaf hem wel net genoeg zelfvertrouwen naar de ander toe te stappen en zijn hand voor de ander zijn ogen te houden en hem direct aan te staren. Liever wilde hij niets met het persoon te maken hebben, maar… hij had geen keus. Dit was zijn plaats. “Dit… is mijn… Je hoort hier niet te zijn,” sputterde hij er geheimzinnig uit, “Er zijn genoeg andere interessante stenen hier, maar deze… ik doe hier onderzoek naar, alleen ik,”
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jean-Pierre De Graaf

avatar

Aantal berichten : 5

Karakter Kaart
Leeftijd: 32 jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: I didn't study for this   vr jul 28, 2017 7:12 pm


Jean-Pierre
Hij was zich net aan het afvragen hoe oud de graveringen in deze steen konden zijn toen Cesar begon te grommen. Als ex-agent zou Jean-Pierre beter moeten weten, maar hij voelde er weinig voor om uit zijn concentratie gehaald te worden en bleef dus naar de steen kijken… Tot er ineens een hand voor zijn ogen werd gehouden en Cesar als een razende begon te blaffen.

Cesar
Er was een verdachte figuur ten tonele verschenen. Verdacht, want de man keek wel heel doelgericht hun richting uit. De Skiddo die de man vergezelde zag hij niet als een directe bedreiging, maar die man… Die man kwam dichterbij. Cesar, de getrainde politiepokémon die zichzelf nog steeds zo beschouwde, begon waarschuwend te grommen naar de vreemdeling die er allesbehalve vrolijk uit zag. Zolang zijn baas niet reageerde bleef hij grommen – tot de man het waagde om het zicht van zijn baas weg te nemen. Dit was een overval! "Gevaar!" blafte hij met ontblootte tanden. "Ga bij hem weg! Ga bij hem weg!"

Jean-Pierre
Geschrokken draaide Jean-Pierre zich om, om oog in oog te staan met zijn belager. Of toch, zijn haar. Jean-Pierre moest wat omlaag kijken om de ander letterlijk in de ogen te kunnen kijken. Hij kon hem nog net horen boven het geblaf van Cesar uit. De eerste zin die de blonde man uitsprak alarmeerde hem en hij ging in zijn hoofd al de mogelijke manieren af om zijn aanvaller van zich af te krijgen, inclusief de mogelijkheid dat Cesar zou ingrijpen. Gelukkig was de ander nog niet uitgepraat en bleek hij alleen de stenen te willen onderzoeken. "Oooh," bracht hij opgelucht uit, waarna hij kort oogcontact zocht met zijn nog blaffende Pokémon. Dit was helemaal geen overval. "Koest, Cesar, da’s gene kwaaie," zei hij, waarop de Lycanroc meteen zweeg. Jean-Pierre keek de ander weer aan. "Da moogt ge de volgende keer wel gewoon zeggen ze," zei hij, met zijn stem nog wat natrillend van de adrenalinestoot. Daar ging hij echter niet te lang bij stilstaan, want blijkbaar onderzocht deze man de rotsen. Hij kuchte even om zijn stem weer wat in orde te krijgen. "Maar da’s dus uwe steen?" vroeg hij met oprechte interesse, wijzend naar de steen achter hem.

_________________
People assume that time is a strict progression of cause to effect,
But actually it's more like a big ball of wibbly wobbly...
time-y wimey... stuff.
--
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Darrin van Goat

avatar

Aantal berichten : 3
Leeftijd : 21

Karakter Kaart
Leeftijd: 27 Jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: I didn't study for this   vr okt 13, 2017 6:54 pm


Een blaffende Lycanroc, hij had geen idee hoe hij ondanks dat toch naar de ander had weten te stappen maar Bonsai was zijn voorbeeld gevolgd. En het volgende moment hield hij zijn handen beschermd over de geheimzinnige steen waar híj aan het kijken was, en zelf een onderzoek naar zou gaan doen. Liever wilde hij geen gesprek of confrontatie aan gaan maar hij was waarschijnlijk net zo gepassioneerd in het beschermen van zijn onderzoeksobject als de… wat langere, onbekende figuur’s zijn… Lycanroc die geen ophouden kende met zijn geblaf. Huh? Wat nou…? Ineens slaakte de man een opgelucht geluid en liet zijn Pokémon weten dat hij geen ‘kwaaie’ was…? Hij kon er wel uithalen wat hij daarmee bedoelde maar was dat niet één of ander vreemd dialect? Nee. Deze man werd niet het object voor onderzoek, tenzij hij ineens eeuwenoud bleek te zijn maar dat leek hem stug. Hij sloeg zijn armen over elkaar en merkte dat hij onbewust meer op zijn tenen was gaan staan om de hoogteverschil te compenseren met een centimeter. De Skiddo keek hem met een schuin kopje aan en begon in zichzelf te grinniken, net zachtjes genoeg dat Darrin het niet opmerkte en aan zich voorbij liet gaan. Weer dialect…? Kon de man niet normaal tegen hem spreken in algemeen beschaafd Kansiaans? “Ik denk dat ik dat ook gezegd heb,” zei hij betweterig ter antwoord van de ander nadat het hem even geduurd had om de dialect en vreemd uitgesproken letters te coderen. Dat hield ook maar niet op, toen hij vervolgens vreemde vervormingen van bestaande worden begon te gebruiken, zoals ‘uwe’. Hier had hij géén geduld voor! “Ja, dat is mijn steen… Ik heb bijna het gevoel dat ik tegen een meteoriet praat dan een Aardse steen,” Dat laatste mompelde hij koppig, waarna hij zijn blik weer op de steen liet vallen, die naar schatting al minstens een paar eeuwen oud moest zijn en door mensen bewerkt was, “Ik heb nog niet echter kunnen achterhalen hoe oud die precies is en voor welk doel deze neergezet was,” Dat laatste voegde hij er onbewust hardop aan toe, zijn gedachtegang en concentratie lag namelijk al weer bij het object waar hij zich inmiddels weer naar toe had gedraaid.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Jean-Pierre De Graaf

avatar

Aantal berichten : 5

Karakter Kaart
Leeftijd: 32 jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: I didn't study for this   vr dec 29, 2017 6:23 pm

Jean-Pierre hief even een wenkbrauw op toen de ander beweerde dat hij wel degelijk iets had gezegd, al bleef zijn grijns wel op zijn gezicht staan. Ja, dat was een hele normale manier geweest om iemand aan te spreken. Helemaal niet iets wat een mens had kunnen laten schrikken. Neuh. Ach, veel langer bleef Jean er niet bij stilstaan, want het was veel te grappig om te zien hoe brillenmans niet al te blij was met zijn aanwezigheid. Vooral toen hij hem met een meteoriet vergeleek wist de voormalige agent maar met moeite zijn lach in te houden. "Ge moest eens weten," zei hij mysterieus. Hé, als brillenmans mocht impliceren dat hij een alien was, mocht hij dat spelletje ook wel meespelen, niet? Hij keek weer naar de steen waar het allemaal om draaide, terwijl hij de ander vanuit een ooghoek in de gaten hield om diens reactie te peilen. In elk geval begon de ander weer over de steen te praten, waarbij Jean-Pierres interesse weer wat werd gewekt. "Ah, die hebbekik daar ’n jaar of duezend gelee neergezet," zei hij zo serieus als hij maar kon, al kon hij het niet laten om direct daarna even te grinniken. Hij schudde even met zijn hoofd, waarna hij met al wat serieuzere interesse naar de steen keek. "Maar wa denkt ge? Middeleeuws of prehistorisch?"

Terwijl dit alles gaande was, had Cesar in de gaten gekregen dat er niet veel gevaar meer dreigde. Hij was dus maar naast zijn baasje op de grond gaan liggen en hield met enige interesse zijn blik gericht op de Skiddo van de vreemdeling.

_________________
People assume that time is a strict progression of cause to effect,
But actually it's more like a big ball of wibbly wobbly...
time-y wimey... stuff.
--
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I didn't study for this   

Terug naar boven Go down
 
I didn't study for this
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Mountains :: Sacred Stone Field-
Ga naar: