IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Darrin van Goat

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Darrin van Goat

avatar

Aantal berichten : 4
Leeftijd : 22

Karakter Kaart
Leeftijd: 27 Jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Darrin van Goat   vr jun 16, 2017 8:48 pm


Naam: Darrin van Goat
Leeftijd: 27 Jaar
Uiterlijk: Darrin is vrij kort voor iemand van zijn leeftijd en heft voor de rest geen opmerkelijke trekken. Hij heeft vrij kort blond haar, diepblauwe ogen en een bril op met ronde glazen met een negatieve sterkte gezien hij bijziend is. Zijn kledingstijl bestaat uit meestal een verstofte, bruine gekleurde labjas, een stevige spijkerbroek, een overhemd en zakelijke zwarte schoenen die eindigen in een ietwat stompe punt.
Type Trainer: Adventurer
Karakter: Hij is samengevat een introvert en een control-freak. Hij houdt er niet van als anderen aan zijn spullen zit of maar overweegt werk over te nemen van hem, waarvan hij denkt het zelf degelijk aan te kunnen. Of wanneer er mensen de hele tijd blijven bewegen terwijl hij aan het werk is. Daar houdt het koppige deel van zijn personaliteit op, gezien hij voor de rest degelijk vriendelijk is maar nooit en te nimmer zomaar een gesprek zou beginnen. Enkel als het óf van de ander komt, óf hij de ander lang genoeg geobserveerd heeft om een idee te krijgen wat voor een type persoon de ander is. In het geval hij zich daarentegen heeft geopend naar iemand spreekt hij meer dan je van iemand als hem zou verwachten maar vooral zijn… positiviteit jegens de wereld, ondanks wat zijn koppigheid en introverte houding zou aangeven. Hij neigt soms te overdrijven met zijn uitspraken maar stamelt zelden en staat achter elke zin dat hij uitspreekt.
Geboorteplaats: Violet City, Johto
Interesses:
Maken van kleren
Geit-achtige Pokémon
Antiek
Fortune-telling
Familie
Watson van Goat – Vader
Anna van Goat - moeder
Pokémon: Skiddo
Naam: Bonsai
Geslacht: Vrouw
Nature: Jolly
Level: 25


Geschiedenis:
Al vanaf kinds af aan was hij zeer geïnspireerd door de oudheid en de geheimen en verhalen wat achter diverse type antiek te vinden was. Bij elke geschiedenis les of trip naar een museum was hij haantje de voorste en kon hij zijn ogen amper van het antiek afhouden. Zijn ouders en docenten waren zeer onder de indruk door de knul die zijn vrije tijd besteedde aan het studeren over geschiedenis en oude vazen. Een aparte onder hen waren oude kledij die gemaakt werden door verschillende soorten wol maar zelden door hedendaagse geitenwol in Johto. Er waren immers weinig geit-achtige Pokémon in de regio om dat mogelijk te maken. Geïnspireerd begon hij als puber al kleren te ontwerpen en antiek te verzamelen via websites, acties en andere mogelijkheden om het tot zich te krijgen onder legale omstandigheden. Jarenlang verzamelde hij steeds meer en meer maar daarmee isoleerde hij zichzelf ook steeds meer en deze eenzaamheid begon hij... comfortabel te vinden. Fijner dan school met al die mensen die hem niet begrepen. Enkel hij en het antiek! Na een studie afgerond te hebben gerelateerd aan archeologie en antiek, besloot hij spoedig een zaak op te richten. Tijdens de studie had hij maar een handjevol ‘vrienden’ kunnen maken maar de zin om de vriendschap intact te houden had hij niet, het leidde hem teveel af. Hij raakte nou geheel geïsoleerd en het enige moment dat hij contact had met anderen was met zijn ouders en de mensen achter de kassa in de supermarkt. Echter toen hij op een dag boodschappen deed zoals gewoonlijk met de lage inkomen dat hij binnen kreeg met zijn zaak, begon langzaam een chronische aandoening bij hem op te dagen die sterker werd door zijn gebrek aan sociaal gedrag. Het leek op een bipolaire aandoening en zonder de zin te hebben hulp te zoeken van iets, waarvan hij wist het zelf aan te kunnen verergerde het zijn dagelijks leven maar ook zijn zaak door plotseling uit te barsten tegen zijn kleine hoeveelheid klanten. Zijn ouders kwamen erachter en brachten hem naar een specialist die toevallig een oud studiegenoot leek te zijn die een ander pad in zijn leven had gekozen. Ter therapie kreeg hij een geleidenPokémon, een Pokémon die bewust een geitachtige Pokémon was, een Skiddo. Daarbij kreeg hij ook langzaam interesse in zelfverdediging toen hij de loyale Pokémon eens in actie gezien had tegen een agressieve Houndour. Na de jarenlange behandeling besloot hij maar uiteindelijk een nieuw hoofdstuk te beginnen in een nieuwe regio, en gezien hij van de meeste regio’s veel wist, wist hij maar weinig over Kansai en zijn legendes. Vol goede moed opende hij dus weer een antiek zaak in Kansai, begeleidt door zijn Skiddo.
Extra:
• Hij wilt graag herinnerd worden na zijn overlijden
• Hij heeft zelf-sabotage neigingen die het gevolg zijn van zijn bipolaire aandoening
• Hij is vrij goed in zelfverdediging
• Hij is niet zo goed in het maken van kleren van geitenwol maar geef het niet toe
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Darrin van Goat
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: New Characters-
Ga naar: