IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Josh Bentley.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Josh Bentley

avatar

Aantal berichten : 3

Karakter Kaart
Leeftijd: 13
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Josh Bentley.   za feb 07, 2015 10:17 pm

Naam: Joshua “Josh” Bentley
Leeftijd: 13
Geboorteplaats: Cotton City || Kansai.
Type Trainer:Trainer.
Familie:
vader || James (35)
moeder || Sophie (36)
baby broertje || Noah (1)
[deceased] opa || Bram  (58)
Uiterlijk: Josh heeft bruin haar met een oranje hoofdband om zijn hoofd heen, zodat er twee uitsteeksels aan de zijkant te zien zijn, van voren valt er een pluk haar over zijn voorhoofd. Josh heeft donkerbruine ogen maar lijken in het donker een zwarte kleur te hebben. Het liefst draagt de jongen sportieve kleding maar zo nu en dan zie je hem ook wel in een geruit bloesje lopen, eronder dan meestal sneakers met een witte neus en donkerblauw van kleur en een donkere spijkerbroek of korte broek.
Karakter:
Josh kan je het best omschrijven als een jongen die na zijn val gewoon weer opstaat. Hoe hard hij ook valt, hij staat gewoon weer op.Josh staat ontzettend positief in zijn schoenen en brengt dat graag over op zijn Pokémon, die hierdoor enorm gemotiveerd worden om door te gaan met hun training als iets niet lukt. Je zult Josh zelf daarom ook zelden verdrietig zien omdat hij gewoonweg geen rede heeft om zich zo te voelen. Desondanks zal het niet in de dertienjarige knul op komen om vals te spelen bij gevechten want in zijn ogen is dat nutteloos, en vooralsnog heeft hij een hekel aan dit soort trainers die dat wel doen.
Pokémon

Sparky || Pikachu ;
Attacks: Thundershock, Electro ball, Quick Attack, Double Team.

Erin || Mudkip ;
Attacks: Tackle, Growl, Water Gun, Bide, Mudslap

Tako || Eevee ;
Attacks: Tackle, Growl, Swift, Quick Attack.
Interesses:
-Pokémon.
-Pokémon observeren en tekenen(hoewel het meer kleutertekeningen zijn)

Geschiedenis:
1- 5 jaar
Josh Noah Bentley groeide zorgeloos op in Cotton City in Kansai. De jongen had twee liefhebbende jonge ouders maar daar werd ook alles mee gezegd, zijn vader had een opvang speciaal voor achtergelaten Pokémon die redelijk goed liep, terwijl zijn moeder dienst had als huisvrouw en de jonge of gewonde Pokémon hielp te verzorgen, daarbij had ze ook nog eens een dagtaak aan hun vijfjarige zoontje. Josh was erg energiek voor een vijfjarig jongetje maar de vrouw wist haar zoontje in de buurt van de Pokémon redelijk rustig te houden, ze leerde daarom haar zoon om te gaan met de vele Pokémon op de opvang. Josh had er met ééntje een hele speciale band; namelijk een jonge Pikachu. Deze Pikachu was verstoten door zijn moeder en omdat het kleintje anders de wildernis niet zou overleven besloot het Bentley gezin de Pikachu te houden. Dit was echter wel na een paar weken dat de Pikachu was binnen gebracht. De vijfjarige jongen mocht van zijn moeder een deel van de zorg van de Pikachu opzich nemen, en hierop werd de Pikachu omgedoopt tot Sparky.

7 jaar
Een paar jaar ging voorbij en Josh was nu een jaar of zeven. Hij ging naar school maar nadat hij thuis kwam, was de zevenjarige altijd bij zijn opa te vinden, samen met Sparky, die verhalen vertelde over hoe hij vroeger reisde door de vele regio’s met zijn Pokémon en hoe hij gymbadges verzamelde.De oude man had enkel een Ninetails over van zijn team. Josh luisterde altijd vol passie naar de vele verhalen die zijn opa vertelde en droomde vanaf dat moment ook dat hij een trainer wilde worden later, net als zijn opa. In de twee jaar erna had er ook een hele verandering plaats gevonden in het bedrijfje van zijn ouders, zijn vader kreeg er een kleine fokkerij bij de opvang en had hierdoor de mogelijkheid om Pokémon te fokken. Alleen had zijn vrouw hier bezwaar tegen die liefdevol voor de Pokémon in de buurt wilde zorgen, zijn moeder won de discussie en de hele verbouwing ging niet door. Tot grote vreugde van Josh en Sparky want ook zij vonden het zorgen voor de gewonde Pokémon leuk. Hierna vertelde de zevenjarige aan zijn ouders dat hij een Pokémon trainer wilde worden, maar wist dat hij nog ruim drie jaar moest wachten voor hij daadwerkelijk op reis kon. Zijn moeder gaf de jongen daarom toestemming om Sparky als zijn eigen Pokémon te beschouwen en gaf haar zoon een Pokéball, waarmee hij de Pikachu vroeg of hij zijn partner wilde worden. Vanaf dat moment ging de jongen met zijn Pikachu op pad in de buurt in en rond Cotton City.

10 jaar
Toen Josh tien jaar werd ging de familie Bentley op familie bezoek in Littleroot Town(Hoenn), waar ze drie weken verbleven. De tienjarige knul had niet zo’n zin de hele dag stil te zitten om met zijn neefjes en nichtjes te praten, hij speelde liever buiten maar wat zijn neefjes en nichtjes niet wilde, waarna hij besloot om de buurt te verkennen met zijn Pikachu. Veel was er niet te doen in het dorpje en Josh was daarom ook snel uit gekeken op de buurt, tot hij een geluid hoorde en besloot om een kijkje te gaan nemen. Josh kwam dichterbij en zag dat een man, rond de leeftijd van zijn vader, achter na werd gezeten door een groepje vreemde Pokémon. Zonder te aarzelen vertelde de tienjarige knul dat Sparky zijn Electro Ball moest uitvoeren om de Pokémon te verjagen, en na een kort gevecht vluchtte ze ook. De man bedankte Josh voor zijn hulp waarop de jongen vroeg wat er was gebeurt, maar de man vertelde hem echter dat het niets ernstigs was, omdat hij het niet in het openbaar wilde vertellen. Daarna stelde hij zich voor als Professor Birch en mochten hij en Sparky mee naar het lab komen. De Professor vertelde hem dat hij veldwerk verrichtte daar op de route maar dat hij het groepje Poochyena onbewust kwaad had gemaakt. Na een tijdje praten met Birch vroeg de professor of Josh mee naar een tafeltje wilde komen om daar een Starter Pokémon uit te kiezen, hoewel Josh dit eerst niet wilde omdat hij al een partner had, maar de Professor wilde hem dolgraag bedanken voor de hulp in de vorm van gift. Dit kon Josh dus ook niet helemaal weigeren en koos voor de vrouwelijke water Starter Mudkip. Erin, kreeg de Mudkip als naam. Natuurlijk bedankte de jongen de professor hartelijk en ging de man met hem mee naar het huis van zijn tante waar de hele situatie werd uitgelegd door de Professor, waar zijn ouders geschokt op reageerde.. hun zoon.. een held?

12-13 jaar
Twee jaar na dit incident in Littleroot Town had Josh nog steeds zijn Mudkip van professor Birch en Pikachu, waar hij geregeld mee buitenspeelde. Het was nog steeds niet in hem opgekomen om op reis te gaan door Kansai maar de jongen voelde er ook vrij weinig voor, vooral toen bleek dat zijn moeder onverwacht zwanger was geworden. Het was inmiddels al een paar maanden geleden dat zijn kleine broertje was geboren en eerlijk gezegd voelde hij er ook weinig voor. Noah en Josh hadden een prima band met elkaar, de baby lag vrijwel altijd bij zijn grote broer op zijn buik te slapen of speelde met de Pokémon van Josh. Erin en Sparky waren erg lief voor de kleine jongen. Een paar maanden voor zijn verjaardag kreeg Josh een Pokémon ei van zijn opa die op zijn dertiende verjaardag uiteindelijk uitkwam, het bleek een jonge mannelijke Eevee te zijn, die werd omgedoopt tot Tako. Enkel bracht het ook een verdrietige gebeurtenis met zich mee want de opa van Josh overleed de volgende dag aan een hartaanval. De jongen was er kapot van maar dit was dan ook de drijfveer voor Josh om uit eerbetoon voor zijn opa, de reis van zijn dromen te starten, na de begrafenis van de oude man, vertelde hij zijn vader en moeder dat hij opreis ging door Kansai." />


Laatst aangepast door Josh Bentley op ma feb 16, 2015 8:49 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Josh Bentley.   zo feb 08, 2015 12:08 pm

Wat een inspiratievol verhaal, maar wel jammer van het overlijden van Josh's opa. Ik hoop Josh weer tegen te komen in de RPG, maar je kk is hierbij dus
GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Josh Bentley.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Trainers-
Ga naar: