IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Hiro Kimura.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Josh Bentley

avatar

Aantal berichten : 3

Karakter Kaart
Leeftijd: 13
Type trainer: Trainer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Hiro Kimura.   ma jun 09, 2014 8:38 pm

Naam: Hiroto ‘Hiro’ Kimura.
Leeftijd: 12
Geboorteplaats: Goldenrod City(Johto)
Type Trainer:Trainer.
Familie:
Moeder || Paula Kimura-Thompson || 30
Vader || Shoïchi Kimura || 34
Broertje || Zane Kimura || 5
Zusje || Lynn Kimura || 5
Zusje || Tori Kimura || 5
~~
Uiterlijk:
Hiro is een kleine jongen met zwart haar en donkere ogen, waar een donkerblauwe gloed te  in zien is, als je in het licht kijkt. Hij draagt een geel shirt met blauwe strepen, een korte blauwe broek met daaronder rode schoenen en witte sokken. Op zijn hoofd heeft hij altijd een baseball petje zijwaards op zijn hoofd staan, waar zijn Pichu op mee reist, mits deze niet op zijn schouder zit.
Karakter:
Hiro heeft een vrolijk karakter, hij is ook spontaan en heel erg ijverig met het trainen van zijn Pokémon, wat hem daarom ook een koppig persoon maakt. Hij geeft het niet gauw toe als iets niet lukt en probeert het gewoon opnieuw totdat het wel lukt. Ondanks dat is Hiro nog steeds een jochie van twaalf en speelt hij liever dan dat hij werkt, wat bij Kyro ook weer terug komt qua karakter. Het kan hem eigenlijk ook weinig wat je van hem denk, zolang je maar niet te ver gaat dan heb je een goede vriend die je graag helpt.

Interesses:
Pokémon:
-Dit is eigenlijk vanzelfsprekend.. Hiro is een echte Pokémon fan en houd eigenlijk van alles wat met Pokémon te maken heeft. Dat komt eigenlijk omdat zijn ouders een Pichu en een Raichu hebben, waar de jongen van kleinsaf aan mee is opgegroeid.
Honkbal:
Honkbal speelde hij vroeger weleens met zijn vader en is eigenlijk nog steeds het liefste wat hij doet. Hiro zelf heeft ook op honkbal gezeten maar stopte toen hij verhuisde naar de Kansai regio en daar zijn reis hervatte.


Pokémon:
Kyro, de Pichu:
Soort: Pichu
Gender: ♂
Ability: Static.
Nature: Jolly.

---
Kyro is een typische Pichu die graag speelt en zoete dingen eet. Net als zijn trainer is de Pichu erg spontaan en vrolijk en geeft het niet zo gemakkelijk op in de strijd. Ondanks dat is het nog steeds een kleine muis en houd hij het niet lang vol in een gevecht. Hij droomt er daarom ook van om sterker te worden en ooit een sterke Raichu te worden, net als zijn vader.
Kyro’s moves: Thunderbolt || Growl || Iron Tail || Return.
Hold Item:

~~
Fang, de Totodile:
Soort: Totodile
Gender: ♀
Ability: Torrent.
Nature: Docile.

---
Fang is eigenlijk net als haar trainer en maatje Kyro, Hiro’s Pichu, erg vrolijk en spontaan. Ze danst altijd als ze een overwinning heb behaald en schaamt zich er helemaal niet voor om te laten zien dat ze blij is. In tegenstelling tot Kyro wilt Fang helemaal niet evolueren omdat ze het liefst niet wil veranderen, ze wilt wel sterk worden maar niet door te evolueren.
Fang’s Moves: Scratch || Ice Fang || Water Gun || Bite.
Hold item:

~~

Wolfie, de Growlithe:
Soort: Growlithe
Gender: ♂
Ability: Intimidate.
Nature: Calm.

---
Wolfie is in tegenstelling tot zijn trainer en overige teamgenootjes, een wat serieuzere Pokémon.  Hij geeft niet echt veel om training maar meer om strategie. Deze Growlithe is misschien wel een van Hiro’s sterkere Pokémon omdat de jongen altijd ervoor kiest om Wolfie in te zetten. Wel is de Growlithe ontzettend trouw aan zijn trainer, ook al gedraagd deze zich soms als een kind van vijf.
Wolfie’s moves: Ember || Bite || Fire Fang || Dig.
Hold item:

~~

Geschiedenis:
Hiroto Kimura, afgekort tot Hiro,  werd geboren op een zonnige zomerdag in Goldenrod City. Zijn jonge ouders waren blij met het jongetje ondanks het feit dat hij drie weken voor de uitrekeningsdatum werd geboren en hierdoor een kleine groei achterstand had. Hij groeide langzaam van baby tot een vrolijke peuter, die graag met zijn vader erop uitging om in het park te spelen, in die periode werd ook een Pichu geboren die later omgedoopt werd tot Kyro. Zijn ouders hadden namelijk een vrouwelijke Pikachu en een mannelijke Raichu in huis rondlopen, waar de jonge Hiro vaak mee speelde. Vooral toen bleek dat er een baby Pichu was geboren besloten zijn ouders dat deze van Hiro werd, ze wilde hun zoon zoveel mogelijk met Pokémon om laten gaan dus gaven ze deze Pichu aan de kleine jongen, zodra hij vijf werd. Langzaam maar zeker werd Hiro groter en voor hij het wist ging de vijfjarige naar de kleuterschool, daar maakte hij behoorlijk wat vrienden, en zijn ouders hielden zich aan hun woord door de Pichu onder Hiro’s zorg te laten. Wat hem nog best goed afging omdat er al een klik was ontstaan tussen de twee, ondanks hun leeftijd.

Een jaar later kreeg hij te horen dat hij een grote broer zou worden, wat algauw niet bij een baby bleef maar drie. Zijn moeder was zwanger van een drieling, een jongen(Zane) en twee meisjes(Lynn en Tori).. tot grote vreugde van de kleine Hiro. Hij vond het maar al te prachtig dat hij ineens de oudste was thuis en liet dit vooral merken door luidruchtig te spelen met Kyro. Zijn vader vond dit echter best amusant en besloot om Hiro te leren honkballen zodat wat van zijn energie kwijt zou raken. Eerst wist de zesjarige geen bal weg te slaan met de te grote knuppel, maar uiteindelijk kreeg  de jongen toch door hoe het werkte en wist soms de meest indrukwekkende ballen te slaan. Door dit kreeg Hiro van zijn vader een rood met blauwe baseball petje.. vanaf dat moment zette de jongen zijn pet nooit van zijn hoofd af, mits het niet anders kon. Als hij niet honkbalde trainde de jongen met zijn Pichu ervan dromend dat hij ooit een van de beste Pokémon Trainers zou worden, met zijn partner Kyro, of in ieder geval trainer zijn was al voldoende voor de jongen.

Zijn droom om trainer te worden werd echter waarheid toen zijn vader hem mededeelde, op zijn tiende verjaardag, dat hij op reis mocht. In eerste instantie wilde zijn moeder dat hij een starter mee zou nemen, omdat Pichu niet echt de sterkste Pokémon allertijden waren, maar Hiro vond dat onzin. Hij opperde trots dat Kyro zijn sterkste Pokémon zou worden en dat niets hen tegen zou houden.. totdat zijn vader als nog een brief stuurde om een starter bij Professor Elm te halen. Zijn vader reed hem met de auto naar NewBark town waar het lab was, en stopte onderweg om wat spullen voor zijn zoon aan te schaffen. Want zodra hij zijn starter had zou Hiro van het lab alleen verder gaan en had dus al afscheid van zijn moeder en de drieling genomen. Kyro ging met hem mee want die kon niet ontbreken op zijn reis. Uiteindelijk kwam dat moment dat hij het lab instapte met zijn Pichu en daar de drie starters zag staan op het tafeltje.. vanaf het moment dat zijn oog viel op de vrouwelijke Totodile was er ook snel een klik. De krokodil kwam enthousiast naar hem toegelopen en stak vrolijk haar klauwen naar hem uit, deze schudde de jongen en vanaf dat moment was Fang de Totodile een deel van het team.

Met een gloednieuwe Pokédex op zak en zes Pokéballen, waaronder die van Fang,  die hij had gekregen van de professor liep, hij met een trotse blik naar zijn vader met Fang en Kyro aan zijn zijde. Na een kort afscheid vertrok zijn vader met de auto en overhandigde hem daarvoor een bruin rugzakje met spulletjes voor op zijn reis door Johto. Hiro ging ook zijn eigen weg en begon zijn avontuur op Route 29 waar hij volop trainde met zijn Pokémon. Meerendeels bestond zijn schema uit trainen, spelen, slapen en eten wat nogal standaard was voor Hiro en Kyro, Fang wist zich goed aan te passen aan het schema . Het duurde zeker een halfjaar voor hij weer terug kwam in Goldenrod City, hij had twee badges weten te verzamelen met veel pijn en moeite, de tweede Gym moest hij zelfs een tweede keer uitdagen voor hij de badge binnensleepte. Onderweg had hij ook een nieuw Teamlid overgenomen van een trainer die niet meer voor zijn Growlithe kon zorgen, en omdat de puppy-Pokémon graag met hem meewilde had Hiro ermee ingestemd om hem te vangen. Na een lang gevecht had hij de Growlithe in de Pokéball gevangen en doopte deze om tot Wolfie. Wolfie was vrijwel meteen een vitaal deel van het team,  omdat deze Pokémon veel meer tijd hechtte aan zijn strategie dan op kracht.

Uiteindelijk kwam hij op het idee om terug naar huis te gaan, wat nog op tijd was ook omdat zijn familie op het punt stonden om te verhuizen naar Kansai, een gloednieuwe uitdaging wat Hiro natuurlijk niet uit de weg ging. Zijn ouders en de jonge drieling was hartstikke blij om hun oudste zoon/broer weer bij hun te hebben, ook al was deze ietwat gegroeid en een stukje ‘volwassener’ geworden. De dag kwam dat ze gingen verhuizen naar Cotton City in Kansai en zich net op het randje van de stad vestigde. Hiro was toen pas een jaar of elf geworden.

Ongeveer tot zijn twaalfde bleef hij thuis totdat hij besloot om na een jaar zijn reis weer besloot op te pakken en hier de Gyms uit wilde gaan dagen. Hij wist dat hij nog wel een lange weg te gaan had, voor hij zich echt kon wagen in het diepe, maar dat maakte hem niet zo heel uit. Zolang zijn huidige team maar met hem deze uitdaging aan wilde gaan, zou dat geen probleem moeten zijn.. Zo besloot hij dus met Kyro, Fang en Wolfie door de Kansai regio te trekken.

Extra:

-Hiro is niet bepaald een opgever, dat heeft hij van zijn vader waar hij een goede band mee heeft.

-Ondanks dat de jongen twee badges heeft uit de Johto regio, heeft hij nog heel veel te leren.¨

- Omdat Hiro uit Johto komt en er een tijdje heeft rondgereisd, wilt hij graag een Aipom aan zijn team toevoegen, deze Pokémon hadden veel trainers die hij op zijn tocht is tegengekomen.

- Kyro oogt wat klein en zwak maar in werkelijkheid bewijst deze kleine Pichu dat ook zijn soort sterk kan zijn. Hij heeft onder andere de Pidgeotto van Falkner verslagen.

- Hiro heeft niet echt een favoriete Pokémon, hij vind ze allemaal wel leuk.

_________________
A winner is someone who gets up one more time than he is knocked down.


Laatst aangepast door Hiro Kimura op vr jun 20, 2014 7:31 am; in totaal 14 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Hiro Kimura.   di jun 10, 2014 10:00 pm

Een prima karakterkaart! Hij is dan ook


GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Hiro Kimura.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Archief-
Ga naar: