IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Seizoen: Winter Temperatuur: -11°C tot -5°C Weersvoorspelling: Er is een grote kans op sneeuw, die samen gaat met de aanhoudende kou.

Event: Door de aanhoudende kou zijn wilde Pokémon maar moeilijk te vinden.

Nieuwste reizigers: Josh Bentley, Callie Ophey en Akira Amauri.

Laatst gevangen Pokémon: Kecleon

Laatst behaalde gymbadge: -

Important Topics
► Regels
► Beginners Hoekje
► Uitleg
► Topic Search
► Pokémon Catching
► Pokémon Location
► Pokémon Evolving

► Pokemon Breeding
► Safari Zone
► Shiny Shop
Lotteries!
Loterijen
Egg Raffle
Evolution Items Draw
Mega Stone Lottery
Safari Zone!
Current Safari Zone Pokémon:


Awards!
Personage van de Maand:
Pokémon van de Maand:
Topic van de Maand:
Gevecht van de Maand:

Linkpartner Button

Code:
[url=http://kansai.actieforum.com/][img]http://s23.postimg.org/5bsqpj3w7/kansai2.png[/img][/url]
Linkpartners

Deel | 
 

 Justice Siegmund

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Justice Siegmund

avatar

Aantal berichten : 18

Karakter Kaart
Leeftijd: 14 jaar
Type trainer: Adventurer
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Justice Siegmund   ma maa 03, 2014 10:36 pm


“Maybe there’s a way out of the cage where you live. Maybe one of these days you can let the light in. Show me how big your brave is.”

Naam: Justice Siegmund
Bijnaam: Jay, Just, Jess
Leeftijd: 14 jaar
Geslacht: Lichamelijk is hij mannelijk, maar Justice identificeert met beide geslachten

Geboortedatum: 08-10-1999
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Merlin Town || Kansai
Familie:

 • Vader || Niklaus Siegmund
 • Moeder || Geraldine Siegmund
 • Broer || Amott Siegmund


Uiterlijk: Justice heeft golvend, blond haar en donkerroze ogen. Dat is het enige wat altijd hetzelfde aan hem is. Justice identificeert namelijk met zowel het mannelijk als vrouwelijk geslacht en heeft daarom een wijde keuze als het om kleding gaat. Soms zie je hem in een strak pak of een simpele jeans met vest, andere momenten draagt hij een T-shirt en een rokje daaronder. Ondanks zijn mannelijke trekjes, is er niet aan hem te zien dat hij niet vrouwelijk is wanneer hij zich zo kleed. Dit komt doordat hij er sowieso onschuldig uitziet en niet echt een mannelijke gezichtsbouw heeft.
Karakter: Justice is, zoals de meeste pubers tegenwoordig, erg sociaal aangelegd. Hij is makkelijk in de omgang, vredelievend en erg idealistisch. Deze eigenschappen zorgden ervoor dat hij met vrijwel iedereen in zijn dorp overweg kon en het maakte hem zelfs het lieverdje bij sommigen. Hij is ook erg charmant en romantisch, maar daar tegenover staat wel dat hij flirterig en genotzuchtig is. Soms staat hij zelfs met anderen te flirten zonder het door te hebben en wordt hij wel eens voor player uitgemaakt. Zoveel kan hem dat niet echt schelen, hoewel hij liever niet als de slechterik wordt beschouwd. Wat men nog wel eens irritant aan hem vindt, is het feit dat hij vaak van mening veranderd en erg besluiteloos is. Het ene moment wilt hij dit, maar het andere moment wilt hij het tegenovergestelde. Dit komt voornamelijk omdat mensen hem dan op anderen gedachten brengen, want Justice is goedgelovig.
Likes:

 • Dansen/muziek
 • Delen
 • De fijnere dingen van het leven

Dislikes:

 • Onrecht
 • Bruutheid
 • Een modeslaaf zijn


Trainersoort: Adventurer
Pokémon:
Themesong: Brave – Sara Bareilles

Geschiedenis:
Justice kwam als tweede zoon van het Siegmund gezin ter wereld en groeide redelijk normaal op. Behalve dan dat Justice af en toe naar de vrouwelijke kant neigde. Zijn ouders hadden er geen enkel bezwaar tegen en zijn moeder legde hem op vroege leeftijd al uit wat het verschil tussen hem en andere jongens uit de buurt was. Dat hij afweek van anderen maakte echter geen verschil; de mensen waar Justice mee omging vonden het geen enkel probleem en behandelden hem volkomen normaal. Natuurlijk plaagde zijn twee jaar oudere broer hem wel eens, maar ook dat was heel gewoontjes, want Justice wist dat het vanzelfsprekend was dat oudere broers en zussen de nakomelingen plaagden. De band die Justice had met Amott was ook erg sterk en flexibel. Wanneer de één hulp nodig had, stond de ander klaar om te helpen. Amott zorgde er ook voor dat zijn kleine broertje zijn eerste vrienden uit de buurt maakte door ze aan hem voor te stellen. Het was echter al snel duidelijk dat de jonge Justice al van kleins af aan een echte charmeur was – hij werd immers snel het lievelingetje van veel dorpsinwoners.

Amotts tiende verjaardag was erg emotioneel voor de twee broers. Hij ging namelijk op pokémonreis, maar dit gebeurde wel nog gewoon in Kansai. Het afscheid was desondanks hartbrekend en Amott moest beloven dat hij snel op bezoek kwam om over zijn avonturen te vertellen. En natuurlijk zijn pokémon te laten zien. Vanaf die dag ging ook Justice op onderzoek uit en leerde het één en ander over de talloze wezentjes in de wereld. Op reis wilde hij echter zelf nog niet. Het was naar zijn smaak veel te gezellig in Merlin Town en afscheid nemen kon hij absoluut nog niet. Dat hoefde officieel ook pas na twee jaar, maar de gedachte alleen al maakte hem sip. Op zijn tiende verjaardag kwam Amott terug thuis. De reis door Kansai had zijn broer twee jaar gekost, maar hij liet uiteindelijk vol trots alle acht badges van de regio zien. Justice voelde zich ongelooflijk trots op zijn broer en luisterde vol smacht naar alle verhalen die Amott hem te vertellen had. Tevens maakte hij kennis met het team van zijn oudere broer en kwam hij tot de conclusie dat ook hij een band met pokémon wilde creëren. Maar nu nog niet. Dat kwam later wel.

Een jaar vloog voorbij en Amott nam opnieuw afscheid van zijn familie. Hij wilde verder reizen en meer overwinningen binnenhalen. Dit was hij van plan om in een andere regio te doen. Amott vertrok namelijk naar Sinnoh. Het afscheid dat nu plaats vond was emotioneler dan eerst, maar Justice begreep waarom zijn broer vertrok en dus was de dag sneller om dan de vorige keer. Hij kon wel leven zonder zijn oudere broer. Dat had hij eerder gedaan. Bovendien had hij zijn ouders en vrienden nog. De energie die hij het afgelopen jaar weer in zijn broer had kunnen steken, stak hij dit keer in potentiële hobby’s. Hij groeide meer en meer naar muziek toe en vond het heerlijk om los te gaan op de vele verschillende nummers. Dit was zijn manier van artistieke uiting en niemand kon hem dat afpakken. De drie jaar die daarop volgden, vlogen als het ware voorbij doordat hij met andere dingen bezig was. Wat hem echter wel in zijn achterhoofd bleef zitten, was de drang om zelf een pokémon team op te richten en de rest van Kansai te verkennen. Justice had namelijk zijn dorpje niet vaak verlaten en als hij dat deed, dan ging hij niet verder dan een paar kilometer.

Zijn ouders regelden na zijn veertiende verjaardag dat hij een pokémon mocht komen ophalen. Hij was een laatbloeier, maar viel nog net in de categorie om er een te kunnen halen. Justice was dolgelukkig en hoewel hij een paar dagen moest doen over het afscheid met iedereen, beloofde hij om sneller dan Amott terug te keren en ging toen op pad. Het duurde toen nog enkele dagen voor hij op zijn eindbestemming aankwam.

Trivia:

 • Justice kom je vaker als jongen tegen dan als meisje. Hij is echter zo goed met verkleden, dat nooit aan hem te zien is dat hij origineel een jongen is.
 • Justice is niet alleen neutraal als het om geslacht gaat, maar is ook nog eens panromantisch/panseksueel. Dit houdt in dat het hem niet uitmaakt wat je geslacht is; hij kan voor iedereen vallen.
 • Hij zingt vaak mee met de muziek als hij aan het dansen slaat. Verder luistert hij naar veel verschillende muzieksoorten; het maakt hem helemaal niks uit wat je voor hem opzet.
 • Zijn moeder heeft hem nog wel eens als paspop gebruikt, omdat hij toch beide soorten kleding draagt en hij perfect voor die ‘baan’ was. Jammer voor hem maakte zijn moeder vaak kleren.
 • Ondanks dat Justice niet aan gymgevechten of wedstrijdgevechten doet, vindt hij het niet erg om van tijd tot tijd een vriendschappelijk gevecht te houden. Niet voor zichzelf, maar om anderen een plezier te doen. Hij zet namelijk anderen hun prioriteiten voor die van zichzelf.
 • Omdat Justice een naam voor zowel jongens als meisjes is, heeft hij geen meisjesnaam waar hij mee aangesproken wilt worden. Zijn verschillende bijnamen zijn voldoende en mag door iedereen gebruikt worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elona Maple
Admin
avatar

Aantal berichten : 145

Karakter Kaart
Leeftijd: 24
Type trainer: Scientist
Pokémon Team:

BerichtOnderwerp: Re: Justice Siegmund   di maa 04, 2014 1:48 pm

Erg interessant personage! Ik kijk er naar uit om hem terug te zien in de RPG. Je karakterkaart is


GEACCEPTEERD!✓

_________________
Vraag alles aan de alwetende professor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kansai.actieforum.com
 
Justice Siegmund
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kansai :: Algemeen :: Diamond's Introducties :: RPG Characters :: Adventurers-
Ga naar: